Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 10 August, 22:22

Dagens Media - 30 jun 22 kl. 11:29

Frågetecken kring lobbyisterna i mediestödsutredningenMediestödsutredningen mörkar vilka lobbyister de träffat. Deltagarlistorna har inte diarieförts. Men sekreteraren Martin Persson bekräftar att man träffat Bonniers chefslobbyist Thomas Mattsson åtskilliga gånger i olika roller..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Martin Persson, Bonniers, Thomas Mattsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågeteckenkring , lobbyisternai , mediestödsutredningen

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 11 timmar sedan

Ras för medieinvesteringar under sommaren – tv backar 29,4 procent

Få mediekategorier visar på tillväxt under sommarmånaderna, enligt siffror från Mediebyråbarometern. ”Nedgången för tv är anmärkningsvärt stor”, säger Jochum Forsell, senior partner på Hear..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Stockholm Media Award avslöjar nominerade i nya kategorier

Nyligen presenterade Sveriges Mediebyråer fyra nya kategorier i Stockholm Media Award. Nu avslöjas vilka som nominerats i tävlingen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Leif Holmkvist: Inför valet har vi inget val än att lita på public service

KOMMENTAR. Vad tycker reportern om Nooshi? Eller Jimmie?

Dagens Media - Igår: 12:41

Viaplay och Warner Bros Discovery lägger ner Airtime

Viaplay Group och Warner Bros Discovery avvecklar det samägda bolaget Airtime Sales. Enligt ett pressmeddelande från Viaplay beror det på att det är för svårt att upprätthålla teknik och sändningsavtal i 19 regioner..

Dagens Media - Igår: 09:25

SR:s Cilla Benkö grillas i försvarsutskottet

Idag ställs Sveriges Radio till svars i försvarsutskottet. Tillsammans med MSB ska de svara på frågor hur säkerhetsarbetet har skötts, efter Dagens Nyheters granskning av SR. ”Finns det brister vill utskottet naturligtvis veta om det”, säger Pål Jonson (M), utskottets ordförande..

Dagens Media - I förrgår: 09:39

Crowdcube: ”Smart marknadsföring att låta sitt community investera i ens bolag”

I det 343:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Crowdcubes Nordenchef Mikael Angesjö för att diskutera crowdfunding och deras satsning i Norden..

Dagens Media - 05 aug 22 kl. 14:42

Streamingexperten om Warner Bros sammanslagning: ”Skapas turbulens”

Idag kom beslutet från Warner Bros att slå ihop streamingtjänsterna HBO Max och Discovery Plus till en jätte på marknaden. Enligt streamingexperten Manfred Aronsson är det naturligt – men innebär en risk för svenska kunder. – Redan nu har ju en mängd nordiskt innehåll försvunnit ur HBO Max, säger han..

Dagens Media - 05 aug 22 kl. 09:56

HBO Max och Discovery Plus slås ihop

Nu är det officiellt. HBO Max och Discovery Plus kommer att bli en streamingtjänst. För Europas del äger sammanslagningen rum i början av 2024..

Dagens Media - 04 aug 22 kl. 12:59

400 miljarder dollar i värde raderat hos amerikanska mediebolag

En ”perfekt storm” har raderat stora värden från amerikanska mediebolag. Enligt Financial Times ska det röra sig om 400 miljarder dollar, skriver Omni..

Dagens Media - 03 aug 22 kl. 14:02

Från full frihet till kontorstvång – så hanterar mediehusen distansarbetet efter semestern

Omni har totalflex, TV4 återgår till heltidsjobb i tv-huset. Medieföretagen har valt olika lösningar för hemarbete eller närvaro. Inget blir som förr efter pandemin och Dagens Media vet hur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.