Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 22 June, 10:40

Nyan - 11 maj 21 kl. 13:27

Viking Line lanserar nytt kryssningskonceptFrukost i Stockholm och eftermiddag i Mariehamn. Viking Line lanserar nytt kryssningskoncept med m/s Gabriella. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Line, Stockholm, Mariehamn, Gabriella

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, Line, lanserar, nytt, kryssningskoncept

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Ny utställning vid Ålands kulturhistoriska museum

Utställningen ”Marinarkeologin avslöjar havets hemligheter” visas nu i kulturhistoriska museet med fynd som aldrig blivit visade tidigare. –Alla fynd i denna utställning har hittats i åländska vatten, säger Freya Rue. Utställningen planerades i samband med Tall Ships Races, som tyvärr blev inställt.

Nyan - 1 timme sedan

Hektisk helg för polisen

Under natten mellan fredag och lördag redde Polisen upp ett slagsmål och grep i en annan situation en person misstänkt för misshandel. Under lördagen omhändertogs en överförfriskad passagerare på en skärgårdsfärja och en anmälan om att en man blottat sig på en av Mariehamns badplatser togs emot. Under natten mellan lördag och söndag påbörjades en utredning om misstänkt skadegörelse i samband med en privat fest på landsbygden.

Nyan - 2 timmar sedan

Rekordstor grässkörd i år

I år har väderförhållandena varit optimala för grässkörden.– Efter första skörden av tre möjliga har vi gräs så vi klarar hela året, Säger jordbrukare Henrik Sundberg. När skörden på spannmål eller annat som människan äter blir dålig påverkas alla.

Nyan - 4 timmar sedan

Nya förslaget förblir fortsatt strängare

Slopade krav på vaccination eller intyg även för finländska medborgare – men i övrigt består de strängare reglerna för inresa till Finland. Så ser det nya lagförslaget ut som kom i fredags.– Jag har bombarderat utskottet med frågor, säger en oroad Mats Löfström.

Nyan - 15 timmar sedan

Ålands Radio svarar på mäklarens kritik

Felicia Bredenberg, en av de reportrar på Ålands Radio som granskat den mäklare Nya Åland skrev om i fredags, tillbakavisar mannens anklagelser om att ha bedrivit ett ”mediadrev” på landskapsregeringens uppdrag. .

Nyan - 18 timmar sedan

Hotet kvarstår om krav på intyg för alla resenärer

När beskedet först kom i slutet av maj att den nya temporära smittskyddslagen, som skulle träda i kraft den 15 juni, skulle innebära radikalt strängare regler för inresa till Finland, trodde ingen att lagförslaget skulle bli verklighet. Lagförslaget sköts också upp och fick massiv kritik från remissinstanserna. Men när det nu kommer tillbaka från ministeriet och snart ska framläggas för riskdagen visar det sig: nästa alla bestämmelser finns kvar.

Nyan - 18 timmar sedan

Höjda priser utlovas till hösten

Det blir höjning till hösten. Det lovar bägge uppköpsbolag i svar till det öppna brevet.– När vi kommer igång igen i början av augusti får skogsägarna avsevärt högre priser, säger Oskar Qvarnström på Ålands skogsindustrier.

Nyan - 19 timmar sedan

Ny direktörsrunda i Brändö

Brändö kommun hade föreslagit Kent Eriksson som ny kommundirektör. Eriksson var även rekryteringsarbetsgruppens förslag. Förslaget gick vidare till kommunfullmäktige som skulle tagit det slutgiltiga beslutet den 23 juni.

Nyan - 20 timmar sedan

Se dagens presskonferens om coronaläget här, 21 juni

Landskapsregeringen håller idag, måndag den 21 juni, ett direktsänt infotillfälle med anledning av coronasituationen. Sändningen kan du se direkt här klockan 16 och även i efterhand. Här kan du se alla tidigare presskonferenser!

Nyan - 21 timmar sedan

Larm på chipsfabriken tekniskt problem

På måndagseftermiddagen gick ett larm på Taffels chipsfabrik i saltvik. Larmet visade sig dock bara bero på tekniska bekymmer och inget släckningsarbete behövdes. -Det var hantverkare som varit i farten, så det var bara ett tekniskt problem.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.