News55 > Nyheter

Saturday, 20 August, 02:26

News55 - 29 jun 22 kl. 23:05

Syrien erkänner ukrainska utbrytarrepublikerSom enda land förutom Ryssland har Syrien formellt erkänt "självständigheten och suveräniteten för folkrepublikerna Luhansk och Donetsk". – Vi kommer att kommunicera med båda länderna för att komma överens om förutsättningarna för att stärka relationern. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ryssland, Syrien, Luhansk, Donetsk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Syrien, erkänner, ukrainska, utbrytarrepubliker

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Macron: Rysk attack ett imperialistiskt brott

Frankrikes president Emmanuel Macron kallar Rysslands attack mot Ukraina för ett imperialistiskt, revanschistiskt brott mot internationell rätt. Macron, som outtröttligt men utan framgång försökte förhindra invasionen och länge framhöll vikten av dialog….

News55 - 30 minuter sedan

Macron i angrepp mot Putin

Frankrikes president Emmanuel Macron kallar Rysslands attack mot Ukraina för ett imperialistiskt, revanschistiskt brott mot internationell rätt. Macron, som länge framhållit vikten av dialog med Vladimir Putin, har blivit allt mer kritisk mot den ryske….

News55 - 30 minuter sedan

Varg sköts – tog get framför inspektörer

En närgången varg sköts under fredagen efter beslut om skyddsjakt från länsstyrelsen. Vargen hade vid flera tillfällen tagit djur vid en fäbod i Orsa, bland annat två får, och när länsstyrelsen kom för att inspektera tog vargen en get mitt framför ögone….

News55 - 1 timme sedan

FN: 22 döda efter skyfall i Tchad

Minst 22 personer har omkommit i kraftiga skyfall i Tchad sedan i juni uppger FN. Omkring 110 000 har drabbats av ovädren. Över 2 200 hektar jordbruksmark har ödelagts av regnet, säger FN:s samordningsorgan OCHA i en rapport.

News55 - 15 timmar sedan

Håkan Hellström avslutade med ”Valborg”

Håkan Hellström avslutade sin första spelning på Ullevi med fyrverkerier och fanfavoriten "Valborg". Under kvällen gästade bland andra Lykke Li och Daniela Rathana. Efter två års uppskjutna konserter blev det till slut dags för Håkan Hellström att kliva….

News55 - 2 timmar sedan

Bombtekniker kallades in – tre gripna

Bombtekniker fick rycka in i samband med att polisen i Malmö genomförde en fordonskontroll, vilket Expressen var först med att rapportera. Platsen spärrades av och tre personer har frihetsberövats. Ärendet utreds som grovt vapenbrott.

News55 - 4 timmar sedan

Warholms revansch: EM-guld och nytt rekord

Karsten Warholm är tillbaka högst upp på en mästerskapspall. Norrmannen tog hem 400 meter häck i överlägsen stil. – Det är lättnad men också glädje, säger han.

News55 - 3 timmar sedan

Ryska gasflödet stoppas i tre dagar

Det ryska gasmonopolet Gazprom kommer i månadsskiftet att under tre dagar strypa allt flöde av gas till Europa via gasledningen Nordstream 1. Stoppet kommer att pågå mellan den 31 augusti och 2 september, och beror enligt Gazprom på underhåll av ledning….

News55 - 15 timmar sedan

Allsång när Hellström drar i gång hitlåten

"Känn ingen sorg för mig Göteborg" skanderar publiken och Håkan Hellström i kör på Ullevi. Allsången var total när Göteborgssonen rev av låten som rivstartade hans solokarriär. Med ett konfettiregn och låten "Alla drömmar är uppfyllda" från det senaste….

News55 - 3 timmar sedan

Lång vansinnesfärd slutade med brottningsmatch

Det satt långt inne och krävde en brottningsmatch innan han kunde gripas, men efter nästan två timmars vansinnesfärd fick polisen under fredagseftermiddagen stopp på en 35-årig man som vägrat stanna för en fordonskontroll, rapporterar Upsala Nya Tidning….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.