Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 12 August, 10:21

Länstidningen i Jämtland - 28 jun 22 kl. 18:09

Nytt larm om möjlig skogsbrandStrax innan klockan 18.00 på tisdagen inkom ett larm om en befarad skogsbrand till SOS alarm..
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
SOS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, larmom , möjlig, skogsbrand

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 30 minuter sedan

Kjell Wegor Andersson, Östersund

Kjell Wegor Andersson, Östersund har somnat in i en ålder av 89 år. Vi sörjer vår kära Kjell, som var en humoristisk och mycket godhjärtad person. Kjell föddes i Klövsjö, men flyttlasset gick till Skålan när han bara var 1 år.

Länstidningen i Jämtland - 45 minuter sedan

Snilleriket firade nationaldag

När firandet av Snillerikets Nationaldag inleddes den 31 juli på Hembygdsgården i Hoverberg, samlades folk för att höra Bertil Glansberg berätta om ”400 år av smideshistoria”, bakgrunden till Bingstasmedjan och gevären som smiddes där..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Årets stjärnregn är här: "Det är en fantastisk händelse"

I kväll är det dags ge sig ut till en mörk plats och rikta blicken mot himlen. Då är chansen stor att du ser några av de brinnande meteorbitar som korsar jordens omloppsbana..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Frösötränaren om serieledningen: ”Det blir en väldigt spännande höst”

Tabelltoppare efter 14 matcher med ett lyckosamt spelsätt. Frösöns säsong har varit framgångsrik hittills, och tränare Tomas Stridh ser inga anledningar att ändra ett vinnande koncept. – Killarna har roligt och de tycker om det vi gör..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Bobo Olovsson, Östersund

Bobo Olovsson har lämnat oss i stor sorg och saknad alldeles för tidigt. Den 2 augusti vid 69 års ålder somnade han in efter att länge ha kämpat med sin svåra sjukdom. Vi minns honom som förutom världens bästa make, pappa, bonuspappa, morfar och svärfar som familjens fixare.

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

I Krokom och Strömsund får personalen betala för vikariebristen i omsorgen

”Vi har i några fall fått göra avsteg från arbetslivslagen, i helgen fick tyvärr tre medarbete bryta sin semester och gå in och jobba”..

Länstidningen i Jämtland - 18 timmar sedan

Lapp-Nils hyllas med folkmusikfest i två dagar: ”Hans liv är som en film”

I helgen blir det spelmansfest i Kaxås. Det är Lapp-Nils som ska hedras med camping, bar, mat, dans, konserter och givetvis buskspel – ett improviserat samspel mellan spelmän – i två dygn..

Länstidningen i Jämtland - 18 timmar sedan

Lastbil har vält söder om Strömsund – stopp i trafiken

Strax efter klockan halv fyra fick SOS ett larm om en lastbil som vält i diket vid Storöbodarna söder om Strömsund..

Länstidningen i Jämtland - 4 timmar sedan

Triconor-fabriken firar tio år i Orrviken: ”Jag älskar att gå till jobbet”

Orrvikenbon och optimisten Inge Godenius har aldrig tröttnat på att gå till jobbet. Inte heller skräms han av utmaningar eller konkurrens. I år fyller hans strumpföretag Triconor tio år..

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

Ny ägare tar över hus i Lofsdalen

Fastigheten på Landet Björkvägen 1 i Lofsdalen har bytt ägare. Ny ägare är Sara Mariette Edlund, 89 år, som tar över huset från Sven Bertil Edlund. Ägarskiftet blev klart i juni 2022.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.