Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 12 August, 10:51

Länstidningen i Jämtland - 28 jun 22 kl. 17:43

Andersson möter Erdogan i MadridKan en direkt dialog få det att lossna för Sveriges ansökan?.
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Erdogan, Madrid, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Andersson, möter, Erdogani , Madrid

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 15 minuter sedan

11.00: ÖFK finslipar formen inför Skövde borta – följ fredagens träning

I och med förra helgens seger mot Landskrona hittade ÖFK tillbaka på vinnarspåret för första gången sedan i april. Nu väntar en tuff uppgift mot överraskningslaget Skövde på bortaplan. Få senaste nytt från förberedelserna här..

Länstidningen i Jämtland - 30 minuter sedan

V: Nu bygger vi välfärden!

Att välfärden fungerar är en förutsättning för människors självständighet. Vi måste kunna lita på att våra barn möter trygghet i skolan, att våra föräldrar får värme och omsorg på äldreboendet och på att vi får bästa möjliga vård om vi mår dåligt..

Länstidningen i Jämtland - 30 minuter sedan

Kul valfilm från SD

SDs valfilm där Jimmie Åkesson står och tankar bilen är ju riktigt roligt upplysande. Då priset på 95-oktanig bensin på en månad sänkts med 3:10 och på drygt två månader sänkts med 3:60 så menar han alltså att med SDs politik så får vi höjda bränslepriser..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Kjell Wegor Andersson, Östersund

Kjell Wegor Andersson, Östersund har somnat in i en ålder av 89 år. Vi sörjer vår kära Kjell, som var en humoristisk och mycket godhjärtad person. Kjell föddes i Klövsjö, men flyttlasset gick till Skålan när han bara var 1 år.

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Snilleriket firade nationaldag

När firandet av Snillerikets Nationaldag inleddes den 31 juli på Hembygdsgården i Hoverberg, samlades folk för att höra Bertil Glansberg berätta om ”400 år av smideshistoria”, bakgrunden till Bingstasmedjan och gevären som smiddes där..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Årets stjärnregn är här: "Det är en fantastisk händelse"

I kväll är det dags ge sig ut till en mörk plats och rikta blicken mot himlen. Då är chansen stor att du ser några av de brinnande meteorbitar som korsar jordens omloppsbana..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Frösötränaren om serieledningen: ”Det blir en väldigt spännande höst”

Tabelltoppare efter 14 matcher med ett lyckosamt spelsätt. Frösöns säsong har varit framgångsrik hittills, och tränare Tomas Stridh ser inga anledningar att ändra ett vinnande koncept. – Killarna har roligt och de tycker om det vi gör..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Bobo Olovsson, Östersund

Bobo Olovsson har lämnat oss i stor sorg och saknad alldeles för tidigt. Den 2 augusti vid 69 års ålder somnade han in efter att länge ha kämpat med sin svåra sjukdom. Vi minns honom som förutom världens bästa make, pappa, bonuspappa, morfar och svärfar som familjens fixare.

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

I Krokom och Strömsund får personalen betala för vikariebristen i omsorgen

”Vi har i några fall fått göra avsteg från arbetslivslagen, i helgen fick tyvärr tre medarbete bryta sin semester och gå in och jobba”..

Länstidningen i Jämtland - 18 timmar sedan

Lapp-Nils hyllas med folkmusikfest i två dagar: ”Hans liv är som en film”

I helgen blir det spelmansfest i Kaxås. Det är Lapp-Nils som ska hedras med camping, bar, mat, dans, konserter och givetvis buskspel – ett improviserat samspel mellan spelmän – i två dygn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.