SvD > Nyheter

Thursday, 11 August, 16:04

SvD - 28 jun 22 kl. 16:29

Då röstar Skottland om självständighet
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Skottland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: röstar, Skottlandom , självständighet

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

USA-börsen öppnar starkt

SvD - 15 minuter sedan

Varning för värmebölja i helgen

Den som längtar efter värme blir bönhörd i södra Sverige under helgen.I nordöstra Småland och en del av Östergötland väntas det bli runt 30 grader varmt, vilket fått SMHI att utfärda en varning..

SvD - 45 minuter sedan

Riefenstahl möter ”Oz” i Trumps skräckkomedi

”A nation in decline” har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier. Men hur står sig Trumps alster som film betraktad?.

SvD - 1 timme sedan

Bryants änka stämmer polisen för olycksbilder

Närgångna bilder från helikopterolyckan 2020 där basketstjärnan Kobe Bryant, hans tonårsdotter och sju andra personer omkom, påstås ha spridits av poliser och räddningspersonal till vänner och bekanta. I ett civilmål har Kobe Bryants änka stämt polismyndigheten i Los Angeles för att bilderna läckt ut..

SvD - 1 timme sedan

Cyklade 21 mil – efter samtalet med van der Poel

Ett samtal med dubble OS-guldmedaljören Nils van der Poel peppade Victor Johansson till att skriva svensk simhistoria.Och att cykla 21 mil till midsommarlunchen.– Det var ett väldigt inspirerande samtal och vi håller fortfarande kontakten, berättar EM-simmaren..

SvD - 1 timme sedan

Person saknas efter kajakfärd

SvD - 1 timme sedan

Frågan som fortsätter ge Andersson huvudvärk

Fastighetsskatten är en återkommande huvudvärk för statsministern. Trots hennes nej vill både V och MP att husägare ska få betala mer. ”Väldigt rimligt att det finns en fastighetsskatt”, säger V-toppen Ali Esbati.

SvD - 1 timme sedan

”Mysterium” kring razzian mot Trump

FBI:s husrannsakan hos Donald Trump kallas av amerikanska medier för ett ”mysterium”. Anledningen: bristen på detaljer om vad som ligger bakom insatsen. Men det finns små bitar av information.

SvD - 3 timmar sedan

Franska skogsbränder hotar att sprida sig

Stora skogsbränder har återigen blossat upp i Frankrike och de riskerar att sprida sig ytterligare, varnar företrädare för Gironde-regionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.