News55 > Nyheter

Friday, 12 August, 11:16

News55 - 28 jun 22 kl. 16:52

Alla planerade operationer ställs in i UmeåAlla planerade operationer ställs in på universitetssjukhuset i Umeå och sjukhuset går upp i så kallat stabsläge. Anledningen är brist på vårdplatser. Även intagning av patienter som inte är allvarligt sjuka stoppas, men den akuta verksamheten fortsätte. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Umeå

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla planerade, operationer, ställsin i , Umeå

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Vändningen: Poängkungen fortsätter i Skellefteå

I onsdags meddelade Skellefteås tränare Robert Ohlsson att trotjänaren och poängkungen Joakim Lindström inte blir kvar i klubben – nu har det vänt. "Jocke fortsätter!", är beskedet nu på SHL-klubbens hemsida.

News55 - 10 minuter sedan

Kändisvalrossen Freya hotas av avlivning

Folk följer inte myndigheternas uppmaningar att hålla avstånd till den soldyrkande valrossen Freya som just nu befinner sig i Norge. Nu hotas hon av avlivning. Valrossen har blivit en attraktion och nyfikna människor badar alldeles för nära djuret som b….

News55 - 10 minuter sedan

Huaweis intäkter minskar med 28 miljarder

Den kinesiska telekomjätten Huaweis intäkter uppgick till 453 miljarder kronor under det första halvåret 2022. Det är en minskning med 6,2 procent jämfört med samma period förra året. Det tillskrivs framför allt covid-19-restriktioner och den ökade hand….

News55 - 5 minuter sedan

Galenskaparna After Shave skildras i dokumentär

1982 satte Galenskaparna och After Shave upp sin första revy "Skruven är lös". Nu firar de 40 år, bland annat med premiär för dokumentärfilmen "Det ska va gott å leva – en film om Galenskaparna After Shave". Filmen, som är skapad av Anna och Håkan Hamma….

News55 - 2 timmar sedan

Så vill C sänka elpriserna

Centern vill att Svenska kraftnät upphandlar biokraft för att pressa elpriserna i vinter. Enligt partiet kan de sänka priserna med minst 40 procent i södra Sverige. - Det här är inga låtsasförslag utan riktiga förslag som regeringen kan fatta beslut om….

News55 - 15 minuter sedan

Det här har blivit dyrast i matbutiken

Lever du på snus och godis kan du komma lindrigt undan inflationens framfart i livsmedelsbutikerna. Vill du däremot få med dig kaffe, ost och ägg hem i matkassen blir det svårare. Inflationen sjönk i juli, men livsmedelspriserna rusar.

News55 - 30 minuter sedan

”Extrem vaksamhet” vid de franska bränderna

Ytterligare en svår dag väntas i bekämpningen av den stora branden som rasar i sydvästra Frankrike, enligt lokala myndigheter. Detta trots att branden till stor del uppges vara under kontroll. Den fyra mil långa brandlinjen i departementen Gironde och L….

News55 - 45 minuter sedan

Pandemieffekt på väg bort från Öresundsbron

Trafiken över Öresundsbron har ökat successivt under våren och sommaren och börjar närma sig nivåerna före pandemin. Cirka 85 procent av brotrafiken är tillbaka, skriver Öresundsbron i ett pressmeddelande och hänvisar till en jämförelse mellan första ha….

News55 - 1 timme sedan

Färre fjällräddningar i sommar än tidigare år

Fjällräddningen har haft en lugnare sommar i år än de senaste fyra åren. Mellan den 1 juni och den 8 augusti ryckte de ut 58 gånger – 29 gånger mindre än under samma period förra året. "Från att ha haft en topp under 2020 har det blivit färre fjällräddn….

News55 - 1 timme sedan

Många döda i våldsdåd i Mexiko

Minst åtta människor har dödats under en våldsvåg i den mexikanska gränsstaden Ciudad Juárez. Två fångar dödades och fyra skadades vid ett upplopp i ett fängelse på torsdagen, enligt ett uttalande från åklagaren i delstaten Chihuahua, där staden ligger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.