SVT > Inrikes

Friday, 12 August, 10:20

SVT - 28 jun 22 kl. 16:05

Skådespelaren Rolf Skoglund dödSkådespelaren Rolf Skoglund är död, uppger familjen för TT. Han blev 81 år..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Rolf Skoglund, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skådespelaren, Rolf, Skoglunddöd

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

SVT:s reporter: Första utlämningen på många år

Sveriges regering meddelade att en 35-årig man som varit frihetsberövad i Sverige kommer att utlämnas till Turkiet. -Det ligger nära till hans att tro att hanteringen har påverkats av överenskommelsen med Turkiet och Natobråket, säger Thomas Thorén, som bevakar Turkiet för SVT..

SVT - 2 timmar sedan

Inflationstakten för juli landade på 8 procent

Inflationstakten i Sverige nådde 8 procent i juli, visar SCB:s senaste siffror. Det är en nedgång jämfört med juni..

SVT - 3 timmar sedan

Uppgift: FBI letade kärnvapenpapper vid Trumprazzia

Turerna kring FBI-razzian vid expresidenten Donalds Trumps anläggning Mar-a-Lago i Florida fortsätter. Enligt uppgifter till The Washington Post letade FBI-agenterna bland annat efter handlingar som är relaterade till kärnvapen..

SVT - 4 timmar sedan

Så mycket pengar lägger partierna på sina kampanjer

Från och med nu är det fritt fram för politiska partier att affischera nationellt. Därmed är den kanske mest symboliska starten på valrörelsen i gång. Men vilka ansikten du ser och hur ofta de dyker upp – åtminstone i kommersiella sammanhang – är allt annat än en slump..

SVT - 10 timmar sedan

Debatt mellan Pehrson och Stenevi om förskoleplikt för barn med bristfällig svenska

Liberalerna vill införa förskoleplikt för tvååringar med bristfälliga svenskkunskaper. Föräldrarna till barnen ska erbjudas språkförskolor – och om de vägrar ska socialtjänsten sättas in. – Att använda dem som ett hot i den politiska retoriken är förödande för den tillit vi behöver bygga mellan föräldrar och myndigheter, säger Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi i en debatt i Aktuellt..

SVT - 12 timmar sedan

Tre döda i drunkningsolyckor under torsdagen

Under torsdagen inträffade tre drunkningstillbud med dödlig utgång. Det finns ingen misstanke om brott i något av fallen..

SVT - 12 timmar sedan

Tidigare ambassadören: ”Tror tajmingen är mycket väl genomtänkt”

Utlämningen av den turkiske medborgaren kommer att pekas ut som en seger – och den allt mindre populäre Erdogan behöver visa upp sådana. Det säger Turkietkännare som SVT talat med. – Han är beroende av inrikespolitiska segrar, säger Paul T Levin..

SVT - 13 timmar sedan

Goda skördar och höga priser: ”Viktigt att få klirr i kassan”

Årets spannmålsskörd ser ut att blir god, vilket kan bli räddningen för många lantbrukare eftersom driftkostnaderna ser ut att öka kraftigt. – Det är jätteviktigt att få klirr i kassan till nästa år, säger lantbrukaren Mats Eriksson..

SVT - 13 timmar sedan

Mats Knutson: Inte bara stödröster som ligger bakom MP:s uppgång

Miljöpartiets lyft i opinionen handlar inte bara om stödröster, utan även till viss del om att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet under våren har valt att tona ner delar av miljöpolitiken. Det säger SVT:s politiska kommentator Mats Knutson. – Det kan skapa ett utrymme för ett parti som Miljöpartiet, säger han till Rapport..

SVT - 14 timmar sedan

Myndighet om Vänsterpartiets ”Sverigepriser”: Omöjligt förslag

Vänsterpartiet vill sänka elpriserna genom att dela upp prissättningen mellan utlandspriser och svenska priser. Men förslaget strider mot EU:s konkurrenslagstiftning, enligt Svenska kraftnät..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.