Realtid > Ekonomi

Saturday, 13 August, 04:22

Realtid - 28 jun 22 kl. 15:54

Synact Pharma godkänns för notering på Nasdaq StockholmForskningsbolaget Synact Pharma har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel på Nasdaq Stockholm är planerad till tisdagen den 12 juli och sista dag för handel på Spotlight Stock Market blir måndagen den 11 juli..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Pharma, Nasdaq Stockholm, Synact Pharma, Spotlight Stock Market

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Synact, Pharma, godkännsför , notering, Nasdaq, Stockholm

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 12 timmar sedan

Italiens högerparti vill att staten köper Telecom Italia

Italiens nationalkonservativa parti Italiens bröder, som leder opinionsmätningarna inför valet nästa månad, vill att Telecom Italia privatiseras och att man säljer av tillgångar i ett försök att minska bolaget skulder..

Realtid - 13 timmar sedan

Tre bolag från Kina ansöker om avnotering i USA

Kinesiska företag som är noterade i USA sjunker under fredagen i förhandeln. Anledningen förklaras vara att bolagen China Life Insurance, PetroChina och Sinopec tillkännagivit planer på avnotering från den amerikanska börsen..

Realtid - 14 timmar sedan

Per Lindvall: Frågan är hur höga räntor som vår ekonomi tål

\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eAtt inflationen vek av något från den uppåtgående kurvan i juli är inte mycket att glädjas över. Det var mest elpriserna som säsongsmässigt vek ner. Det tar inte udden av att den råvarudrivna inflation som vi nu upplever är en rejäl utmaning för vårt monetära system, som inte är uppbyggt för att klara sådana chocker.

Realtid - 14 timmar sedan

Prada vill ta in 1 miljard dollar genom notering i Milano

Lyxmärket Prada hoppas kunna ta in minst 1 miljard dollar genom en notering på Milanobörsen. Det skriver Bloomberg News som hänvisar till källor..

Realtid - 14 timmar sedan

Annie Lööf gör som Per Lindvall säger

Centerpartiet vill använda Svenska kraftnäts mångmiljardkassa till att pressa elpriserna. Det var precis det Realtids Per Lindvall föreslog i början av augusti..

Realtid - 14 timmar sedan

Carnegie Corporate Bond: Nordiska krediter är fortfarande attraktivt värderade

Fonden Carnegie Corporate Bond A steg 1,37 procent i juli. Sedan årsskiftet har fonden minskat 5,57 procent. Det framgår av en månadsrapport från förvaltarduon bestående av Niklas Edman och Maria Andersson..

Realtid - 15 timmar sedan

Monica Pasanen går in när Pia Ohlson lämnar som finanschef för Rottneros

Massaproducenten Rottneros finanschef Pia Ohlson kommer lämna sin tjänst den 5 september..

Realtid - 16 timmar sedan

"Vi hade en gång i tiden ett stabilt elsystem – och nu har vi sjabblat bort det"

\u0022Det blev i alla fall inte värre, men långt över Riksbankens prognos.\u0022 Det säger Michael Grahn, chefsekonom på Danske Bank om dagens inflationssiffra. \u0022Det kommer att bli en svettig höst och vinter.

Realtid - 16 timmar sedan

Sämre affärsklimat skapar möjligheter för ACQ Bure

Spac-bolaget ACQ Bure redovisar en ökad rörelseförlust under det andra kvartalet 2022, jämfört med året innan.\r\nBolaget är ett förvärvsbolag som inte genererar några intäkter. Detta medför att bolaget kommer att generera ett negativt resultat fram till att ett förvärv genomförts..

Realtid - 17 timmar sedan

Cantargias emission kraftigt övertecknad

Forskningsbolaget Cantargias företrädesemission övertecknades med 44 procent och därmed tillförs bolaget 250 miljoner kronor före emissionskostnader..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.