Expressen > Opinion

Wednesday, 17 August, 16:11

Expressen - 28 jun 22 kl. 11:24

M: Vården måste moderniserasHelena Proos debattartikel på över 3000 tecken handlar inte om vad S vill. Det är ett fattigdomsbevis. Väljarna förtjänar bättre och vården behöver moderniseras, skriver Emilie Orring (M), regionråd i Uppsala..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Proos, Emilie Orring, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M Vårdenmåste , moderniseras

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 9 timmar sedan

Det finns inga ursäkter, Annie Lööf

Höga skatter är både ekonomins och välfärdens största bromskloss. Det finns ingen ursäkt för att stödja en sådan politik, Annie Lööf. Det är ett svek mot hela samhället och främst mot de som lever i utanförskap, skriver debattören Daniel Sonesson.

Expressen - 23 timmar sedan

Din förlossning ska inte påverkas av var du bor

Svensk förlossningsvård har stora problem. Men ofta beror problemen inte på pengabrist utan på att det är en omodern organisation. Vi måste förstatliga förlossningsvården, skriver Kristdemokraternas Ebba Busch, Acko Ankarberg Johansson och Liza-Maria Norlin.

Expressen - Igår: 06:15

M:s ADHD-utspel visar på okunnighet

Det går inte att sopa utanförskap och fattigdom under mattan och kalla masstester baserat på postnummer för förebyggande arbete. Moderaternas förslag om att adhd-testa alla barn i utsatta områden är bara okunnigt, skriver Märta Stenevi och Sandra Ivanovic Rubin (MP)..

Expressen - I förrgår: 13:00

Rädda Sverige från Strandhälls inkompetens

Annika Strandhäll och hennes regering har på egen hand monterat ner det en gång så tillförlitliga svenska energisystemet. Svensk energi, svensk natur och det svenska folket måste räddas från klimat- och miljöministerns inkompetens, skriver Elsa Widding (SD)..

Expressen - I förrgår: 06:15

Ge inte Kristersson chansen att sälja ut Sverige

Kristerssons ledarskap för tankarna till Jönssonligan, men utan en plan. Men Sverige är inte en film där någon ska göra en kupp. Ytterst få efterfrågar fler avregleringar, privatiseringar och utförsäljningar av skolor och sjukvård, skriver LO:s ordförande Susanna Gideonsson.

Expressen - 14 aug 22 kl. 07:00

C: Vänsterpartiets klimatpolitik är en bluff

Vänsterpartiet vill införa så kallade ”Sverigepriser” på el, vilket i praktiken skulle bli som att införa tullar på förnybar energi. Vänsterpartiets klimatpolitik är en bluff – ena dagen påstår de sig kämpa för klimatet medan de nästa dag arbetar i motsatt riktning, skriver centerpartisterna Rickard Nordin, Emma Wiesner och Karin Ernlund. .

Expressen - 13 aug 22 kl. 07:00

Fridolin: Miljöpartiet behövs mer än någonsin

Jag är glad att min tid som politiker är över, och saknar varken tv-kamerorna eller de medvetna missförstånden. Men jag tror att de värderingar om fred, jämställdhet och vårt ansvar för klotet behövs lika mycket nu som när det var trendigt att säga att man var miljöpartist, skriver Gustav Fridolin, tidigare språkrör (MP)..

Expressen - 12 aug 22 kl. 16:03

Rasiststämplingen är ett tecken på desperation

Om Evin Incir menar allvar med att vilja bekämpa rasism borde hon börja med att lämna identitetspolitiken. Men tyvärr verkar hon mer intresserad av att svartmåla sina politiska motståndare än att ha en seriös diskussion. Jag beklagar det, skriver Sara Skyttedal (KD) i en replik till Evin Incir (S)..

Expressen - 12 aug 22 kl. 06:00

Skattechock för villaägarna om V och MP får bestämma

När Magdalena Andersson medverkar i Ekots partiledarutfrågning vill hon inte utesluta återinförd fastighetsskatt. I stället håller hon dörren öppen för Stenevi och Dadgostar, vars politik skulle slå hårt mot villaägarnas plånböcker, skriver Mats Persson (L)..

Expressen - 11 aug 22 kl. 17:00

M:s klimatförnekande följe skadar Sverige

Företrädare för M och SD sprider konspiratoriska inlägg om klimatet i sociala medier. Om vi får en regering där klimatförnekare får vara med och bestämma kommer vi inte klara klimatomställningen, skriver Annika Strandhäll, klimat- och miljöminister (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.