SvD > Ekonomi

Friday, 12 August, 01:36

SvD - 27 jun 22 kl. 19:56

Värderingsraset inte största utmaningenFrån 460 miljarder kronor till runt 100 miljarder – på ett år. Klarnas värdering rasar mot en ny bottennivå, enligt nya medieuppgifter. Men mycket talar för att den stora utmaningen är en helt annan för den svenska betaljätten..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värderingsrasetinte största , utmaningen

Fler nyheter från SvD

SvD - 19 timmar sedan

Bankerna höjer räntorna – trots fallande kostnader

Marknadsräntorna har den senaste tiden vänt ned i tron att inflationen ska falla och ekonomin bromsa in. Trots det har bankernas snitträntor på bolån fortsatt att stiga. Läget gör att det finns ”enorma möjligheter att pruta,” säger Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer som följer boräntorna..

SvD - I förrgår: 10:02

Hotellen ökar sina intäkter

SvD - I förrgår: 13:18

SAS ökar sin biljettförsäljning stort i Norge

Kunderna har strömmat tillbaka till SAS efter att pilotstrejken avslutats. Antalet sålda SAS-biljetter i Norge är nu på samma nivå som tiden före pandemin..

SvD - Igår: 15:07

USA-beskedet – mindre press på svensk ekonomi

Den lägre inflationssiffran i USA gav glädjeskutt på finansmarknaderna, men innebär på kort sikt också mindre press även på svensk ekonomi. Och därmed i förlängningen också på bolån och hela bostadsmarknaden..

SvD - Igår: 14:31

USA-inflationen faller oväntat mycket

Den amerikanska inflationstakten landade på 8,5 procent i juli. Det är en minskning mot juni och lägre än vad marknaden väntat sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.