Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 14 August, 08:10

Expressen Dina Pengar - 27 jun 22 kl. 09:11

Ola Rollén lämnar – Paolo Guglielmini ny vd för HexagonPaolo Guglielmini blir ny vd för mätteknikbolaget Hexagon från och med årsskiftet, rapporterar Dagens industri. Han kommer att efterträda Ola Rollén som i sin tur föreslås bli ny styrelseordförande.Under Rolléns 22 år som vd har aktien nått en avkastning på 10 000 procent, inklusive utdelningar, skriver Dagens industri.Bolaget har blivit ett av de största på börsen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Rollén, Guglielmini, Hexagon, Dagens, Ola Rollén, Rolléns

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ola, Rollén, lämnar, Paolo, Guglielmininy vd för , Hexagon

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

SAS i miljardavtal med riskkapitalfond

Skuldtyngda SAS har träffat ett låneavtal på motsvarande 7,1 miljarder kronor med det amerikanska riskkapitalbolaget Apollo Global Management..

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Professorn: Så ska du göra med ditt elavtal

Elpriserna i Sverige skenar – sommaren till trots. Nationalekonomiprofessorn John Hassler vill att alla hushåll ska ha timprisavtal. – Om man har det, skulle man kunna spara pengar och det skulle även leda till mindre prisvariationer över dygnet, säger han till Svenska Dagbladet.

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Vinnarna och förlorarna på börsen i inflationen

Inflationstakten i juli backade till 8 procent. Men experterna har delade meningar om vad som händer framöver.– Väldigt många har en bild av att inflationen fortsätter, säger Martin Guri, chefsstrateg på Kepler Cheuvreux.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:00

Toppolitikerna som gör miljonvinster

En del före detta riksdagsledamöter lever tryggt på bidrag.Andra toppolitiker har startat eget och tjänar storkovan. Förra statsministrarna Göran Persson och Fredrik Reinfeldt samt tidigare finansministern Anders Borg drar in miljoner varje år..

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:13

Huaweis intäkter minskar med 28 miljarder

Den kinesiska telekomjätten Huaweis intäkter uppgick till 453 miljarder kronor under det första halvåret 2022. Det är en minskning med 6,2 procent jämfört med samma period förra året..

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:19

Stockholmsbörsen öppnar svagt upp

Handelsdagen i Stockholm öppnar på plus 0,1 procent. Det efter både upp- och nedgångar under torsdagen, där börsen till sist stängde kring nollan..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:00

Nya inflationssiffror presenteras för juli

Inflationstakten sjunker för första gången i år.SCB:s julisiffror visar på en inflationstakt på åtta procent..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

Ex-politikerna får miljoner – utan att lyfta ett finger

Här är listan på före detta ledamöter som fortfarande får generös ersättning från staten – trots att det i många fall är åratal sedan de satte sin fot i riksdagshuset.• Politiska vilden som får mest – 56 000 kronor i månaden. Utan något krav på motprestation.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 15:05

Elpriset rusar – rekord i södra Sverige

4,47 kronor – så mycket kommer elen kosta per kilowattimme på fredag i södra Sverige. Det är det högsta priset någonsin..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:02

Regeringen vill slopa höjd bränsleskatt

Sverige går mot kärvare ekonomiska tider och då är det inte läge med höjda skatter, säger finansminister Mikael Damberg (S) till TV4 och föreslår därför att den inflationsstyrda höjningen av drivmedelsskatten ska stoppas tillfälligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.