News55 > Nyheter

Friday, 19 August, 14:06

News55 - 27 jun 22 kl. 04:30

Klart uppåt på AsienbörsernaDe ledade börserna i Asien inleder på plus efter att ha avslutat förra veckan starkt till följd av en mer optimistisk syn på den amerikanska centralbankens kommande räntebesked. I Tokyo öppnar indexen Nikkei 225 och Topix båda med en uppgång på 1 procen. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Asienbörserna, Asien, Tokyo, Nikkei, Topix

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart uppåt på Asienbörserna

Fler nyheter från News55

News55 - 5 timmar sedan

Europas stöd till Ukraina sinar

Det militära och finansiella stödet från stora europeiska länder till Ukraina minskar kraftigt, enligt en kartläggning. Institutet för världsekonomi i Kiel har gjort en kartläggning som visar att trenden varit nedåtgående ända sedan april. I juli utlova….

News55 - 10 minuter sedan

Industrin vill sänka skatter som fördyrar el

Industrin vill se nödåtgärder från staten för att rädda elintensiv industri. Dessutom föreslår industrins branschorganisation Teknikföretagen att många skatter på kraftvärmeverk slopas eller justeras för att göra det mer lönsamt att producera el. "I dag….

News55 - 15 minuter sedan

OS-guldmedaljörens dröm om dubbla EM-guld krossad

Italienaren Marcell Jacobs, OS-guldmedaljör i fjol, tog EM-guld på 100 meter i tisdags. Nu har drömmen om dubbla EM-sprintguld krossats. Det italienska stafettlaget på fyra gånger 100 meter misslyckades med att ta sig till final.

News55 - 45 minuter sedan

Drömmen om överljudsplan lever igen

Flygtrafiken med Concorde fick ett tragiskt slut i form av dödskraschen i Paris. Nu, drygt 20 år senare, väcks nya förhoppningar om att resa i överljudsfart. Allt fler flygbolag tror – trots allt – på idén.

News55 - 45 minuter sedan

Ancelotti bekräftar: Casemiro vill lämna

Real Madrids tränare Carlo Ancelotti bekräftar att han räknar med att Casemiro lämnar klubben. Brasilianaren vill ha en ny utmaning och förhandlingar pågår. Mycket tyder på att krisande Manchester United blir hans nya klubbadress.

News55 - 1 timme sedan

Elpriset rasar – det är lördag

Äntligen helg, då rasar elpriset, så brukar det se ut när förbrukningen går ner. På lördag kostar en kilowattimme på elbörsen Nordpool 58 öre i Sydsverige (elområde 4). Det kan jämföras med de senaste dagarnas alla tiders rekord på 5:69 kronor som mest….

News55 - 1 timme sedan

Mördade släkting – döms till 18 års fängelse

Mannen i 30-årsåldern dog på sjukhuset efter att ha blivit knivhuggen sju gånger. Nu döms en 43-årig släkting till 18 års fängelse och livstids utvisning för mordet i Malmö, rapporterar Sydsvenskan. Det var den 15 december i fjol som mannen i 30-årsålde….

News55 - 1 timme sedan

Miljardär försvann – nu dömd till fängelse i Kina

En av Kinas rikaste personer, som var försvunnen i fem år, har dömts till 13 år i fängelse av en domstol i Shanghai. Den kanadensisk-kinesiske mångmiljardären Xiao Jianhua döms för en rad finansrelaterade brott i mångmiljardklassen. Hans företag Tomorro….

News55 - 1 timme sedan

Samuelsson i dramatiskt spjutkval – lämnat in protest

Herrarnas EM-spjutkval blev högdramatiskt för Jakob Samuelsson. Efter en protest lever hoppet om final för svensken. – Det är ju svårt för mig att säga.

News55 - 1 timme sedan

Ingen får gå från M efter bidragsskandal

Olämpligt – men inte lika illa som de andra partiernas agerande. Så kommenterar Moderaternas partiledare Ulf Kristersson uppgifterna om att M var ett av fem partier som var beredda att kringgå lagen om partifinansiering. Enligt lag måste politiska parti….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.