Expressen > Nyheter

Friday, 19 August, 14:11

Expressen - 27 jun 22 kl. 03:46

Rysslands historiska bakslag – kunde inte betala av skulderRyssland behövde betala 100 miljoner dollar av sin utlandsskuld senast under söndagen.Men landet kunde inte betala på grund av sanktionerna, rapporterar Bloomberg.Det ses som en svidande prestigeförlust för Vladimir Putin enligt BBC..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bloomberg, Vladimir Putin, BBC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rysslands, historiska, bakslagkunde inte , betalaav , skulder

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Moderaternas sociala medier-miss: Stal citat

På Moderaternas sociala medier delades texten en bild med texten ”Om du inte har råd med elräkningen, inte har råd att tanka bilen och inte vågar gå ut på kvällarna är det kanske dags att sluta rösta på S?”Problemet: Edward Nordén, Medborgerlig samling, hade publicerat exakt samma retoriska fråga – 7 månader tidigare..

Expressen - 1 timme sedan

Finansmannen: Jag är med på Putins dödslista

För finansmannen Bill Browder blev attacken på Salman Rushdie en bister påminnelse.Han kan själv heller aldrig känna sig säker.Vladimir Putin har namngett honom som personlig fiende och Browder har blivit dödshotad flera gånger.

Expressen - 1 timme sedan

S-strategin som ska trycka tillbaka L: ”En stenkross”

Liberalernas uppsving i opinionen riskerar att kosta Socialdemokraterna makten, men nu har S inlett en omfattande ”konsumentupplysning” om Liberalernas och Johan Pehrsons relation till SD.– Han är garanten för att SD ska få inflytande, säger Magdalena Andersson.Enligt L har den ”socialdemokratiska stenkrossen” nu satts i arbete.

Expressen - 1 timme sedan

Brand vid Järntorget – rök från väggen

På fredagseftermiddagen har en brand brutit ut i en byggnad vid Järntorget i Göteborg..

Expressen - 3 timmar sedan

Fallskärmshopparen som fastnat i mast har räddats

En fallskärmshoppare har fastnat i en hög mast i Sölvesborgs kommun, vilket BLT var först med att berätta.– Jag förstår det som att tre basejumpare har hoppat från en mast. En har fastnat i ett av de här tvärslagen – stabiliseringsvajrarna – halvvägs, så han hänger 60 meter upp i luften, säger Anders Lännholm, räddningsledare på Sjö- och flygräddningscentralen..

Expressen - 2 timmar sedan

Juristparet våldtog anställd – hovrätten skärper straffen

Kvinnan var rädd för sina två chefer på juristbyrån och kände sig pressad att dricka alkohol.Under en utbildningshelg på ett slott däckade hon och cheferna dömdes i tingsrätten för oaktsam våldtäkt och flera sexuella ofredanden.Nu skärps domen i Svea hovrätt – båda döms för våldtäkt och får längre fängelsestraff.

Expressen - 3 timmar sedan

Simmar rakt in i jätte-alligatorns käft: ”Den var enorm”

Kände tänderna • ”Visste att jag var i en alligator”.

Expressen - 3 timmar sedan

Misstänkt spårvagnsskytt häktas

Den 60-årige mannen som misstänks för att ha skjutit en 30-årig kvinna i magen på en spårvagn häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada, skriver flera medier. Mannen nekar till brott..

Expressen - 3 timmar sedan

Varningen: Skyfall och kraftig åska över landet

SMHI har utfärdat en gul varning för skyfallsliknande regn i stora delar av landet.Det kan också förekomma kraftig åska, och det finns risk för översvämningar och hinder i trafiken.– Det är väldigt stor risk för regn i kväll, säger Per Holmberg, meteorolog på väderinstitutet Storm.

Expressen - 3 timmar sedan

Kritiken i Ukraina mot Zelenskyjs beslut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj får hård kritik i hemlandet efter en intervju med amerikanska Washington Post i veckan.I den berättade presidenten att han varnats av USA om de ryska planerna på en invasion – månader innan den faktiskt skedde. – Håret reste sig på mina armar, skriver den ukrainska journalisten Bohdan Butkevitj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.