NT > Nyheter

Monday, 08 August, 17:44

NT - 27 jun 22 kl. 01:49

Eneby BK – Adas United
Läs mer på NT
Läs mer om:
BK, United

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EnebyBK , Adas, United

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Försvarssamarbetet stärks i Östersjön

Försvarssamarbetet i Östersjön mellan Sverige, Norge och Danmark ska stärkas. Det ska bland annat bli lättare att utnyttja varandras militära infrastruktur och luftrum för att kontrollera regionen..

NT - 30 minuter sedan

Blinken: Afrika ingen spelplan för stormakter

USA vill ha ett äkta partnerskap med Afrika och är inte ute efter att skaffa inflytande genom att mota bort andra stormakter från kontinenten. Det är budskapet från utrikesminister Antony Blinken..

NT - 30 minuter sedan

OS-medaljören stängs av efter rattfylla

Skridskostjärnan Kim Min-Seok har blivit avstängd från tävling i 18 månader av det koreanska skridskoförbundet efter att ha krockat sin bil under påverkan av alkohol efter en utekväll med landslaget. Även förbundskaptenen Kim Jin-Su och tre landslagskollegor stängs av för sin medverkan till incidenten..

NT - 45 minuter sedan

Tjuvar slog till mot färdtjänsten: "Det drabbar många"

Okända gärningsmän har under helgen stulit 19 katalysatorer från färdtjänstbussar som stod uppställda i Norrköping..

NT - 1 timme sedan

Äldre man vilse i naturreservat – helikopter letar

En man i 80-årsåldern har gått vilse i ett naturreservat söder om Ulrika. Både polis och räddningstjänst letar efter honom, och på eftermiddagen sattes en helikopter in i sökandet..

NT - 1 timme sedan

Äldre man vilse i naturreservat i Östergötland

En man i 80-årsåldern har gått vilse i ett naturreservat söder om Ulrika. Både polis och räddningstjänst letar efter honom..

NT - 1 timme sedan

Årets juli en av de varmaste

Årets juli var en av de tre varmaste som uppmätts på jorden sedan mätningarna startade. I Europa var det den sjätte varmaste julimånaden hittills, rapporterar EU:s klimattjänst Copernicus..

NT - 1 timme sedan

Minnen från Kenny Rogers liv under klubban

Den amerikanske countryikonen Kenny Rogers personliga minnessaker säljs på auktion i Beverly Hills i slutet av oktober..

NT - 1 timme sedan

De slår ett slag för ängen från 1700-talet

Holmsjöhultängen utanför Igelfors har anor tillbaka till 1700-talet. Nu vårdas den av Naturskyddsföreningen i Finspång..

NT - 4 timmar sedan

Bli en bra dörrspanare – och lär känna din stad

Dörrspaning! Smaka på det ordet. En aktivitet du visserligen kan göra året om, men som är extra trevlig på sommaren när man inte behöver huka för sidoregn eller blötsnö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.