Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 15 August, 20:23

Västerbottens Folkblad - 26 jun 22 kl. 20:02

Storförlust för Team TG: "Inte alls nöjda"Team TG har en blytung comebacksäsong i norrettan. Hemma mot Sollentuna kom lagets tolfte och även största förlust den här säsongen..
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Team TG, TG, Sollentuna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storförlustför , TeamTG Inte , alls, nöjda

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Bredare spår i Röbäck i vinter

Som Sporten tidigare berättat om så finns det ett beslut om en satsning på att utveckla och förbättra förutsättningarna vid spårområdet i Röbäck, med bland annat konstsnötillverkning. Konstsnön dröjer, men ett bredare spår kommer att finnas tillgängligt redan till vintern..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

EM-guld till Louise Hansson: "Som en racehäst"

Efter två tårfyllda mästerskapsmissar blev det jackpott. Louise Hanssons superspurt gav EM-guld på 100 meter fjäril i Rom. – Jag kände mig som en racehäst och hade bara fokus rakt fram, säger hon..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Sjöström till final: "Har en bra lägstanivå"

Sarah Sjöström fortsätter att övertyga i sim-EM i Rom. Hon var snabbast av alla i försöken och även snabbast i semifinalen på 50 meter fritt på tiden 24,27..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Krock vid rondell nära Ikea

En trafikolycka har inträffat vid en av rondellerna nära Ikea i Umeå..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Dialog i fokus: "Ska inte behöva slå sig in för att få bidra"

Hon har gedigen erfarenhet från kulturlivet och brinner för rörelserikedom, folkhälsa och funkisfrågor. Liberalernas Meta Tunell sitter i nuläget i kulturnämnden och miljö och hälsoskyddsnämnden men har ett stort intresse för fritidsfrågor och hoppas att hon och Liberalerna ska kunna ta plats i fritidsnämnden efter valet. Idrottsfrågor som hon gärna vill sätta fokus på framöver är dialog med föreningslivet, fördelning av träningstider, att bygga fler idrottslokaler och att lyfta fram och ge plats för rörelserikedom..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

EM-guld till Louise Hansson: "Som en rejshäst"

Louise Hansson tog EM-guld i finalen på 100 meter fjäril i Rom på tiden 56,66. – Jag kände mig som en rejshäst med fokus rakt fram och brydde mig inte vad som kom på sidorna, säger hon efter guldet..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

”Ser det inte som två olika organisationer”

För en månad sedan kom det för många något oväntade beskedet att Glenn Olsson lämnar jobbet som vd för Rally Sweden. Ännu har ingen ny ersättare presenterats – och klart står att det kanske inte kommer att bli en rak ersättare på samma sätt utan att Rally Sweden mer blir en del av bilsportförbundet..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Ord och inga visor i debatten om Vindelns musikskola

Majoritetens beslut att lägga ned musikskolan har varit en fråga som skapat stora protester och het debatt i Vindeln..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

EM-guld till Louise Hansson: "Jätteskönt"

Louise Hansson tog EM-guld i finalen på 100 meter fjäril i Rom på tiden 56,66. – Det känns jätteskönt, jag har haft så många stolpar ut, säger Hansson efter guldet till SVT..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

EM-guld till Louise Hansson

Louise Hansson tog EM-guld i finalen på 100 meter fjäril i Rom på tiden 56,66..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.