ETF-marknaden > Ekonomi

Saturday, 13 August, 05:42

ETF-marknaden - 26 jun 22 kl. 20:00

Tre sätt att handla med stigande majspriserVäxtsäsongen är i full gång. Eftersom varma och torra förhållanden över hela Nordamerika fortsätter att dominera konversation och marknadsfundament, är det naturligt för investerare av alla slag att leta efter sätt att öka exponeringen för specifika jordbruksråvaror, till exempel stigande majspriser.
För närvarande är majs av särskilt intresse för många handlare eftersom faktorer som stigande exportefterfrågan, positiva företagsvinster och snävare lager än väntat har lett till att priserna på majs har blivit högre under de senaste veckorna. I styckena nedan kommer vi att titta närmare på flera diagram som vanligtvis används av aktiva handlare när de vill dra nytta av en ökning av majspriserna.
Teucrium Corn Fund (CORN)
För sofistikerade handlare ä
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
Nordamerika, Corn Fund, CORN, Teucrium Corn Fund, ETF, Daniels-Midland Company, ADM, Archer-Daniels-Midland Company, Limited, Bunge Limited, Archer-Daniels, Bunge, daniels-midland, Tre

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, sättatt , handlamed stigande , majspriser

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 1 timme sedan

HY3M ETF köper högavkastande obligationer från emerging markets

VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF (HY3M ETF) erbjuder potential för högre avkastning än obligationer på utvecklade marknader, samtidigt som den har fördelen av högre kreditkvalitet. EM-obligationsuniversumet har vuxit kraftigt de senaste åren och är nu ett attraktivt alternativ till den utvecklade världens högavkastande marknader. Potential för högre avkastning än högavkastningsobligationer på utvecklade marknader För närvarande högre genomsnittlig kreditbetyg än high yield på utvecklade marknader Spårar ett väldiversifierat index över företagsobligationer Underliggande obligationer utgivna i USD Beskrivning av VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF VanEck Emerging Markets High Yield Bond UCITS ETF investerar i företagso

ETF-marknaden - 10 timmar sedan

Den globala cannabismarknaden växer kraftigt

Enligt en omfattande forskningsrapport från Market Research Future (MRFR), ” Medical Marijuana Market Information By Product Type, Application, Distribution, And Region – Forecast till 2030″, kommer den globala cannabismarknaden att nå en 31,97 procent CAGR för att få en omsättning på USD 248,42 miljarder år 2030. Nawan Butt, förvaltare för The Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBSX ) kommenterar: ”Den globala marknaden för medicinsk marijuana kommer att växa till att vara värd 248 miljarder dollar 2030, enligt Comprehensive Research Report av Market Research Future (MRFR). Det skulle motsvara en CAGR på 32 %.

ETF-marknaden - 19 timmar sedan

9GAL ETC köper jordbruksråvaror längre ut på terminskurvan

WisdomTree Agriculture Longer Dated (9GAL ETC) är utformad för att göra det möjligt för investerare att få en exponering mot en totalavkastande investering i terminskontrakt för jordbruksråvaror genom att spåra Bloomberg Agriculture Subindex 3 Month Forward (”Indexet”) och tillhandahålla en säkerställd avkastning. WisdomTree Agriculture Longer Dated är en börshandlad råvara (”ETC”). Dess värdepapper kan skapas och lösas in på begäran av auktoriserade deltagare och handlas på börs precis som aktier i ett företag.

ETF-marknaden - 23 timmar sedan

TOF ETF gör det enkelt att investera i flera tillgångar

VanEck Multi-Asset Growth Allocation UCITS ETF (TOF ETF) gör det enkelt att investera i flera tillgångar, vilket gör det inom räckhåll för den genomsnittliga investeraren. Genom att investera över aktier, obligationer och fastigheter gör det investeringarna mer defensiva, utan att nödvändigtvis tära på avkastning. Denna version av ETF är den mest tillväxtorienterade.

ETF-marknaden - Igår: 04:00

CCLN ETF satsar på kinesiska företag som arbetar med ren energi

Global X China Clean Energy UCITS ETF (CCLN ETF) investerar i aktier med fokus på Ren energi, Social/Environmental, Utilities, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,68 % per år.

ETF-marknaden - Igår: 02:00

EUNK ETF följer de ledande aktierna från 15 europeiska länder

iShares Core MSCI Europe UCITS ETF EUR (Acc) (EUNK ETF) investerar i aktier med fokus på Europa. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras). MSCI Europe tillåter en bred investering med låga avgifter på ca.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

CFD-handel med Palladium

En av de sällsynta metallerna på jorden, Palladium är den mest värdefulla av de fyra ädla metallerna. Det är denna brist som pressar upp priset på palladium med cirka 85 % som används i bilavgassystem, där det underlättar processen att omvandla giftiga föroreningar till koldioxid och vattenånga, som är mindre skadliga. CFD-handel i Palladium har sett en dramatisk ökning av handelsvolymen sedan 2000-talet.

ETF-marknaden - Igår: 19:00

Tornado Cash Banned in the US, Game dApps Thriving, and More!

Bitcoin barely moved over the past seven days while Ethereum saw an increase in price by 4.9%. Avalanche recorded a 21.

ETF-marknaden - Igår: 14:00

CAUT ETF investerar i kinesiska företag som arbetar med elektriska fordon och batterier

Global X China Electric Vehicle and Battery UCITS ETF (CAUT ETF) investerar i aktier med fokus på Future Mobility, Automobile, Kina. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumuleras). Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,68 % p.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

1GIS ETC ger den omvända utvecklingen av brittiska statsobligationer

WisdomTree Gilts 10Y 1x Daily Short (1GIS ETC) är en UCITS-godkänd börshandlad produkt med fullständig säkerhet. ETP ger en totalavkastning som består av den omvända dagliga utvecklingen av Long Gilt Rolling Future Index, som spårar långa förgyllda terminer för första månaden, plus ränteintäkterna som tjänats in på beloppet mot säkerhet. Long-Gilt-terminer handlas på LIFFE och levererar brittiska statsobligationer med 8,75-13 år till löptid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.