DI > Ekonomi

Friday, 12 August, 11:23

DI - 26 jun 22 kl. 19:41

Bostäder träffade i nya attacker mot KievFör första gången sedan början av juni har ryska luftangrepp riktats mot Kiev. Flera raketer har träffat staden, och bland annat har bostadshus nära stadskärnan träffats. Kievs borgmästare uppmanar invånarna att vara på sin vakt och söka skydd..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kiev

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostäder, träffadei nya , attackermot , Kiev

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Tre kinesiska bolag ansöker om avnotering i USA – faller förhandeln

Kinesiska företag som är noterade i USA sjunker under fredagen i förhandeln. Anledningen förklaras vara att bolagen China Life Insurance, PetroChina och Sinopec tillkännagivit planer på avnotering från den amerikanska börsen. .

DI - 4 minuter sedan

Scanias leveranser ökade 13,8 procent i juli

Fordonstillverkaren Tratons dotterbolag Scania ökade sina leveranser med 13,8 procent i juli. Totalt levererade Södertälje-bolaget 6.800 fordon (6.

DI - 5 minuter sedan

S lägger fram klimatpaket för ”rättvis omställning”

Socialdemokraterna presenterade på fredagen ett paket för ”rättvis omställning”, med förslag på förbättrad laddinfrastruktur, energieffektivisering för flerbostadshus och ett reformerat reseavdrag..

DI - 10 minuter sedan

Enea tecknar avtal värt nära 60 miljoner kronor

Enea har tecknat ett treårigt avtal för meddelandesäkerhet i mobilnätverk med en nordamerikansk leverantör av kommunikationstjänster. Det totala ordervärdet är 5,9 miljoner dollar..

DI - 10 minuter sedan

Huaweis intäkter minskar med 28 miljarder

Den kinesiska telekomjätten Huaweis intäkter uppgick till 453 miljarder kronor under det första halvåret 2022. Det är en minskning med 6,2 procent jämfört med samma period förra året..

DI - 15 minuter sedan

Lågt vattenstånd i Rhen kan drabba tyska tillväxten

Vattennivån i den viktiga floden Rhen har fortsatt att minska på grund av torrt klimat. Vissa fraktfartyg har inte längre möjlighet att frakta varor på floden och de fartyg som levererar gör så med kraftigt reducerad kapacitet, rapporterar Reuters..

DI - 15 minuter sedan

Högre industriproduktion än väntat i eurozonen

Industriproduktionen i euroområdet steg 0,7 procent i juni, jämfört med föregående månad. Samtidigt ökade produktionen 2,4 procent jämfört med samma månad föregående år. .

DI - 30 minuter sedan

Boozts vd: Vi kommer växa snabbare än våra konkurrenter

E-handelsbolaget Boozt rusar tvåsiffrigt efter sin rapport som var i linje med de preliminära siffrorna i vinstvarningen i juni. Bolaget står fast vid den prognos som då lades fram. ”Vi hade ett väldigt bra kvartal i en utmanande miljö”, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt till Di..

DI - 45 minuter sedan

Tethys Oil producerade 9.643 fat om dagen i juli

Tethys Oils andel av produktionen på Block 3&4 onshore Sultanatet Oman, före avräkning av statens andel, uppgick under juli 2022 till 298.937 fat olja, motsvarande en genomsnittlig produktion om 9.643 fat olja per dag..

DI - 45 minuter sedan

Trafiken över Öresundsbron ökar – pandemieffekt på väg bort

Trafiken över Öresundsbron har ökat successivt under våren och sommaren och börjar närma sig nivåerna före pandemin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.