Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 19 August, 13:13

Expressen Dina Pengar - 25 jun 22 kl. 00:31

Kraftig uppgång på Wall StreetNew York-börsens tre ledande index steg alla på fredagen. Därmed avslutades handelsveckan på plus, men det var blott andra gången på tre månader..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Wall Street, York

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, uppgång, Wall, Street

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 10 minuter sedan

Nu rasar elpriset – långt under rekordet

Äntligen helg, då rasar elpriset, så brukar det se ut när förbrukningen går ner. På lördag kostar en kilowattimme på elbörsen Nordpool 58 öre i Sydsverige (elområde 4). Det kan jämföras med de senaste dagarnas alla tiders rekord på 5:69 kronor som mest i onsdags..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Dieselpriset höjs kraftigt - upp med 45 öre i dag

Dieselpriset är kraftigt på väg upp igen. För andra dagen i rad höjder de ledande drivmedelskedjorna dieseln med 40-45 öre. Sedan i fredags förra veckan har literpriset stigit från 23:56 till 24:91 kronor..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Börsen öppnar fredagens handel med röda siffror

Stockholmsbörsen inleder fredagens handel på rött.En vinnare är dock skogsbolaget Holmen som lämnat en positiv kvartalsrapport..

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

SAS ställer in 1 700 avgångar i höst

SAS har ställt in 1 700 avgångar i höst, rapporterar Dagens Nyheter med hänvisning till branschtidningen Check-in. Det sker som ett resultat av sommarens pilotstrejk..

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Dambergs varning om priserna: ”Irriterad”

Finansminister Mikael Damberg (S) vill ha en hårdgranskning av vad han misstänker vara omotiverade prishöjningar i inflationsvågen som vällt in över den svenska ekonomin.Uppdraget går till Konjunkturinstitutet (KI), enligt ett besked på Harpsund..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:04

SBAB: Rörliga boräntan toppar till sommaren

Enligt SBAB:s prognos kommer den rörliga boräntan vid årsskiftet att ligga på 3,5 procent, för att sedan toppa på 3,8 procent till nästa sommar..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:16

Brittisk inflation över tio procent

Den brittiska inflationen steg ytterligare i juli och dessutom mer än väntat. Konsumentprisökningen på årsbasis låg i juli på 10,1 procent, enligt ny statistik. I juni var prisökningstakten 9,4 procent..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:56

Icas vd: Räkna med ännu högre matpriser

Räkna med ännu högre matpriser i höst.Den bedömningen gör Icas vd Per Strömberg. Som konsekvens samlas nu kunderna i allt större utsträckning kring lågprishyllorna..

Expressen Dina Pengar - 15 aug 22 kl. 04:45

Blandat på Asienbörserna

Expressen Dina Pengar - 15 aug 22 kl. 04:30

Rädda sparpengarna när lågkonjunkturen kommer

Lågkonjunktur.Ett ord som smakar arbetslöshet, skakig börs och hushåll som håller hårt i slantarna.Många småsparare ställer sig frågan hur man ska rädda sina sparpengar i sämre tider.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.