E24 > Ekonomi

Thursday, 11 August, 17:09

E24 - 24 jun 22 kl. 22:09

Kraftig uppgång på Wall Street
Läs mer på E24
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, uppgång, Wall, Street

Fler nyheter från E24

E24 - 8 timmar sedan

Readly minskar förlusten

E24 - 21 timmar sedan

Första Ikeavaruhuset har öppnat i Sydamerika

Det första Ikea-varuhuset i Sydamerika har öppnat i Chiles huvudstad, Santiago de Chile. Utöver varuhuset startar Ikea Chile även e-handel, distributionscenter och upphämtningsställen..

E24 - I förrgår: 03:53

Asienbörserna backar svagt

E24 - I förrgår: 05:30

Inflationen kan ha nått kulmen

I juni var inflationen i både Sverige och USA högre än väntat.I veckan kommer nya siffror för juli.– Det skulle vara välkommet om momentum i USA lugnar ned sig, säger Torbjörn Isaksson på Nordea..

E24 - I förrgår: 05:55

Fastighetsaktier vänder upp: ”Ett räntespel styr”

Aktierna i börsens stora kommersiella fastighetsbolag har haft en stark sommar. Men osäkerheten på marknaden är stor: ”Ingen vet egentligen vad en fastighet bör kosta i dag,” säger Handelsbankens analytiker Johan Edberg..

E24 - I förrgår: 11:28

Sätter press: ”Viktigt att vi behåller kvinnorna”

Det borde vara marknadsstandard att jämställdhetsgranska bolag innan uppköp. Det anser Maria-Pia Hope, vd för advokatbyrån Vinge, som dock inte lyckats göra det egna bolag jämställt..

E24 - I förrgår: 15:31

Rysk olja till Europa stoppad

E24 - I förrgår: 17:00

Högre elpriser i veckan – föraning inför hösten

Elpriserna har skjutit i höjden i södra Sverige i veckan och inför de kallare årstiderna finns det risk för skyhöga elpriser. Hoppet är enligt experterna en bra höstflod, en blåsig och mild vinter och en finsk kärnkraftsreaktor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.