DI > Ekonomi

Thursday, 11 August, 16:17

DI - 24 jun 22 kl. 22:03

Uppgifter: 900 SAS-piloter kan gå i strejkPilotförbunden i Norge varslar SAS om att ta ut samtliga medlemmar i strejk från och med onsdag, rapporterar norska medier. Om parterna inte kommer överens kan närmare 900 piloter från Sverige, Danmark och Norge lägga ned arbetet den 29 juni..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Norge, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, 900, SAS-piloterkan gå i , strejk

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Dollarn fortsätter att tappa mark – dök under tio kronor

Dollarn har haft lite motvind efter att onsdagens inflationssiffra i USA kommit in lägre än förväntat. På torsdagen har dollarn försvagats tydligt mot den svenska kronan och för en kort stund kostade en dollar mindre än tio kronor för första gången sedan i början på juni. .

DI - 45 minuter sedan

McDonalds ska börja öppna upp sina restauranger i Ukraina

Hamburgerjätten McDonalds kommer börja öppna upp sina restauranger i Ukraina igen under kommande månaderna efter att de stängts när Ryssland invaderade Ukraina. Det rapporterar nyhetsbyrån AP..

DI - 45 minuter sedan

DNB Markets höjer riktkursen på kursraketen

DNB Markets höjer riktkursen för Oncopeptides till 55 kronor från 40 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 45 minuter sedan

Wall Street stiger i inledningen – Walt Disney rapportrusar

Wall Street fortsätter uppåt i den inledande torsdagshandeln. Under onsdagen steg den amerikanska börsen tydligt efter att landets KPI-siffror kommit in under förväntan. På bolagsnivå rusar Walt Disney efter sin rapport samtidigt som högtalarbolaget Sonos rasar efter sin.

DI - 45 minuter sedan

Aktielegendaren Lázsló Szombatfalvy har avlidit

Den svensk-ungerske aktielegenden László Szombatfalvy avled på onsdagen 94 år gammal. Om László råkar jag känna till en hel del, efter många års bekantskap. Några av mina närmaste vänner har varit Lászlós närmaste förtrogna..

DI - 1 timme sedan

”Efterfrågan på gröna värderingar har minskat”

Efterfrågan på gröna utvärderingar har minskat då kriget i Ukraina fått många bolag att sätta sina processer på paus. Det säger Kristina Alnes, ansvarig för Cicero Greens företagsutvärderingar – men påpekar att de i kristider blir ännu viktigare att genomföra. ”ESG-utvärderingar blir ett sätt att skilja företaget som ska börsintroduceras från annat på marknaden.

DI - 1 timme sedan

Naturvårdsverket: Stoppa hållbarhetsmärkningar utan certifiering

Naturvårdsverket stämmer in i EU-kommissionens förslag att företags hållbarhetsmärkningar ska kräva en tredjepartscertifiering. Nu väntar flera olika regeländringar kring miljökommunikation..

DI - 1 timme sedan

Hobbykedjan Panduro köps upp av Lekolar: ”Ett riktigt fint varumärke”

Lekolar, som säljer leksaker och utbildningsmaterial till skolvärlden, köper hobbykedjan Panduro av ägarfamiljen med samma namn.  Båda verksamheterna kommer fortsätta som friståenden enheter, men planen är att genom samarbete utöka respektive bolags sortiment.  .

DI - 1 timme sedan

Nya uppgångar väntas på Wall Street

Börsterminerna i USA indikerade fortsatt optimism inför torsdagens handelsstart. Walt Disney var en av vinnarna i förhandeln efter att ha kommit med en rapport som var bättre än väntat. .

DI - 1 timme sedan

Pierce rusar efter ny köprekommendation

E-handelsbolaget Pierce rusar tvåsiffrigt under hög omsättning efter det att Carnegie har återupptagit sin bevakning av bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.