Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 03 July, 16:18

Expressen Dina Pengar - 23 jun 22 kl. 19:03

Tio kända krogarna får servera sprit igenDet blev ett kort spritstopp för tio kända Stockholmskrogar i koncernen Brasseriegruppen.Förvaltningsrätten upphävde på torsdagen tills vidare beslutet att torrlägga krogarna, bara en dag efter det att socialnämnden i Stockholm dragit in deras alkoholtillstånd.– Vi lägger nu all kraft på att räta ut de missförstånd som ligger till grund för tillståndsenhetens beslut, säger koncernens vd Filip Güven..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Stockholmskrogar, Brasseriegruppen, Stockholm, Filip Güven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tio, kända, krogarnafår , servera, sprit, igen

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 18 timmar sedan

Storbankernas varning: ”Stratosfäriska” priser

G7-länderna kommer allt närmare ett beslut kring ett pristak på rysk olja. Nu varnar expertanalytiker för att oljepriserna kan stiga till nivåer som aldrig tidigare skådats om taket införs.– Det kan verka bra på papperet, men just nu ser det ut som ett katastrofrecept, säger Bjarne Schieldrop, chefsanalytiker för råvaror på SEB, enligt norska Dagbladet..

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:57

Swedbank krävs på fyra miljarder

Pensionsmyndigheten kräver fyra miljarder kronor av Swedbank. Det meddelar storbanken på fredagskvällen. .

Expressen Dina Pengar - Igår: 18:59

Klarnas krisdrag – erbjuder jätterabatt till investerare

Krisdrabbade Klarna låter investerare köpa in sig rekordbilligt i bolaget.Köpet utgår från en värdering av företaget på runt 67 miljarder kronor, ett ras från 471 miljarder kronor för ett år sedan, skriver Wall Street Journal..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:41

Efter Riksbankens besked: Lite ränta till spararna igen

Inte mycket, men ändå lite.Räntan på sparpengarna är tillbaka igen.Efter Riksbankens räntehöjningar börjar storbankerna gå ifrån nollräntan på sparkontona..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 16:12

Ayad Al-Saffars resa – från flykting till Åhlénsägare

Han kom som flykting till Sverige från krigets Libanon på 1980-talet och fick arbete som bärplockare – i dag är han en av Sveriges mest framstående entreprenörer.Genom torghandel lärde sig Ayad Al-Saffar hemligheterna med försäljning och blev en storspelare inom svensk detaljhandel. Nu tar han nästa steg i framgångssagan – som ny ägare av Åhléns.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:33

Kritik mot facket – gick till angrepp mot chefer

Svensk Pilotförening har hamnat i blåsväder efter ett inlägg i sociala medier.Flera nyckelpersoner i flygbolagets ledning angreps i raljerande tonläge timmarna innan pilotstrejken hotade bryta ut natten till onsdagen.– Det var riktigt osmakligt, säger SAS kommunikationsdirektör Karin Nyman..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:15

Piloternas hot: Villiga att driva SAS i konkurs

Piloterna i SAS är villiga att driva SAS i konkurs om parterna inte enas.Det säger norska pilotförbundets ordförande Roger Klokset till Verdens Gang. – Vi är upptryckta i ett hörn med ryggen mot väggen och har inga andra alternativ, säger han till tidningen.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

Här ägs vart fjärde fritidhus av danskar: ”Är vårt andra hem”

I de småländska skogarna, med skog och sjö som närmaste granne, har danska Jan Huus Vestergaard och Ida Nøhr Larsen hittat sin oas.– Det är vårt andra hem, säger de.Här, i Kronobergs län, är det utländska fritidshusägandet störst i Sverige:Vart fjärde hus ägs av en dansk, vart tionde av en tysk.

Expressen Dina Pengar - 30 jun 22 kl. 14:45

SAS-flygen som ställs in vid strejk

SAS-piloternas strejk sköts upp med 72 timmar. Men kommer inte parterna överens kan flera flygplan bli ståendes från och med lördag – och tusentals resenärer stoppas från sina semestrar.✓ Flygen som riskerar att ställas in – så vet du om du drabbas.

Expressen Dina Pengar - 30 jun 22 kl. 11:09

Klart: Gröna Lund får bygga ut på Djurgården

Gröna Lund får bygga ut sitt nöjesfält.Det meddelar nu högsta instans – efter att Mark- och miljödomstolen tidigare sagt nej.”Domstolen anser att utbyggnaden inte skadar det historiska landskapets natur- och kulturvärden utan är förenlig med de riksintressen som området berörs av”, skriver Mark- och miljööverdomstolen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.