ETF-marknaden > Ekonomi

Thursday, 17 June, 02:12

ETF-marknaden - 10 maj 21 kl. 19:40

Denna ETF förvaltas av en robotDenna ETF som drivs av en robot överträffar marknaden. Det är den gamla striden: man kontra maskin. Artificiell intelligens och maskininlärning (se: robotar) sipprar långsamt in i alla branscher på marknaden, från tillverkning till sjukvård till jordbruk och tomatplockning. A.I.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
ETF, Morgan Stanley, Powered Equity ETF, AIEQ, IBM Watson, EquBots, Art Amador, SEC, Amador, ETFen, Coupa Software, Denna ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Denna ETF, förvaltasav en , robot

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 6 timmar sedan

Effekten av COVID-19 på flygbolag, hotell och kryssningslinjer

COVID-19 utlöste en global ekonomisk sammandragning i en skala som inte setts sedan den stora depressionen, och vars inverkan på rese- och turistindustrin förstorades av stränga regeringsrestriktioner, inklusive att stänga internationella gränser och begränsa allmänhetens förmåga att resa inrikes. Den negativa effekten av COVID-19 på flygbolag, hotell och kryssningslinjer har varit stor. Det finns emellertid anledning att tro att detta kan ändras.

ETF-marknaden - 16 timmar sedan

BNDX ETF investerar i obligationer världen över

Vanguard Total International Bond Index Fund ETF Shares (NasdaqGS: BNDX ETF) är en global obligationsfond. Denna ETF handlas i USA och har en förvaltningskostnad på 0,08 procent per år. Denna investering syftar till att spåra resultatet för ett jämförelseindex som mäter investeringsavkastningen för icke-amerikanska dollarobligationer.

ETF-marknaden - Igår: 01:55

Leverage Shares tar Asian Tech Disruptors till börsen

Den 16 juni utökar Leverage Shares, pionjären för fysiskt stödda ETP-aktier, sitt utbud av Stock Tracker ETP. Denna gång tar Leverage Shares tar Asian Tech Disruptors till börsen. De nya innovativa produkterna gör det möjligt för investerare att för första gången få 1:1-exponering mot efterfrågade asiatiska aktier i GBP och Euro, utan valutakostnader.

ETF-marknaden - Igår: 19:27

En introduktion till BETS ETF, Europas första Sports Betting och iGaming ETF

Sports Betting and iGaming UCITS (ticker: BETS ETF) erbjuder Europas första möjlighet att få tillgång till ett snabbt växande underhållningssegment i form av en börshandlad fond. Detta kommer att bli Europas första sportspel och iGaming ETF, och den europeiska investerarens första möjlighet att få tillgång till den snabbt växande globala sportspel- och onlinespelindustrin genom en ETF. BETS ETF kommer att spåra det reglerbaserade Solactive Fischer Sports Betting and iGaming Index, vilket ger exponering för globala företag som genererar majoriteten av sina intäkter och/eller intäkter genom Sportsbetting och iGaming.

ETF-marknaden - Igår: 15:11

WisdomTree förstärker det nordiska säljteamet

WisdomTree, har i går tillkännagett utnämningen av Björn Sandberg till direktör för nordisk försäljning. Björn Sandberg, som är baserad i Stockholm, Sverige, började i det nordiska säljteamet hos WisdomTree den 7 juni 2021. Han kommer att vara ansvarig för att driva WisdomTrees sälj- och affärsutvecklingsarbete över hela Norden.

ETF-marknaden - Igår: 12:25

Månadsspara i aktier med Sigmastocks

Svenska Sigmastocks har varit först med att utveckla en automatiserad tjänst för att månadsspara i aktier som är helt anpassad till den enskilde individen. Att komma igång med Sigmastocks är enkelt och görs bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter med en förvaltningsavgift från 0,35 % när du sparar i aktier.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

IZRL ETF är ARKs satsning på israeliska teknikaktier

ARK anser att Israel är världsledande inom utveckling av innovativa produkter och tjänster med företag som utvecklar vetenskaplig forskning och förstärker många sektorer av den globala ekonomin. ARK rankas högt i världen för tekniska framsteg och entreprenörskap, och ansvarar för många innovationer, och anser att Israel har förtjänat sin status som ett innovationskraftverk. Av denna anledning startades ARK Israel Innovative Technology ETF (BATS: IZRL ETF).

ETF-marknaden - I förrgår: 20:08

Vi träffar BETS ETF inför lanseringen av spelfonden

Vi har pratat med Aaron Fischer, förvaltare på Sports Betting and iGaming UCITS ETF (ticker: BETS), inför lanseringen av spelfonden. Du började arbeta hos Arthur Andersen och slutade med att driva en ETF som investerar i sport betting. Jag är inte säker på om det låter som en logisk väg eller inte.

ETF-marknaden - I förrgår: 12:12

JETS ETF landar snart i Europa

En av de mer populära satsningarna på en återhämtning av resandet har varit U.S. Global Jets ETF (NYSEArca: JETS ETF).

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

EQL ETF likaviktade investeringar

ALPS Equal Sector Weight ETF (NYSEArca: EQL ETF) spårar ett likaviktat index för alla utvalda sektorn-ETF:er från SPDR. Den årliga förvaltningsavgiften ligger på 0,28 procent per år. EQL Factset Analytics Insight EQL använder en “fond-i-fond” -metod för att investera.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.