News55 > Nyheter

Thursday, 17 June, 02:08

News55 - 10 maj 21 kl. 12:27

Fortsatt lägre arbetslöshetArbetslösheten sjönk förra veckan med ytterligare cirka 4 400 personer till 421 650. Det innebär att 8,1 procent av arbetskraften är inskrivna som arbetslösa hos Arbetsförmedlingen, jämfört med 8,2 procent veckan dessförinnan. 521 personer varslades om. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt lägre, arbetslöshet

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Låg effekt för Curevacs vaccin

Vaccinet från tyska Curevac når bara 47 procents skyddseffektivt och uppfyller inte kriterierna för att godkännas. Det visar siffror från en studie gjorde på 40 000 personer, rapporterar Reuters. Resultatet kan påverka tillgången till vaccin i EU och Sv….

News55 - 15 minuter sedan

Inflation i Brasilien – räntan höjs

Brasiliens centralbank höjer sin viktigaste styrränta Selic med 0,75 procentenheter, till 4,25 procent. Höjningen gör att räntan nästan är i paritet med förpandeminivån på 4,5 procent i januari 2020. Vid nästa möte i augusti räknar den nio personer star….

News55 - 45 minuter sedan

Sjömina upptäckt utanför Härnösand

En seglare gjorde en ovanlig upptäckt utanför Härnösand på onsdagen. I vattnet kom nämligen en drivande sjömina, rapporterar SVT Västernorrland . Seglaren larmade Försvarsmakten som under kvällen kunde lokalisera minan runt 300 meter från land.

News55 - 45 minuter sedan

Tolv jihadister dödade

Tolv jihadister har dödats i en gemensam insats där soldater från Frankrike och Niger deltagit i gränsområdet mellan Niger, Mali och Burkina Faso. En nigerisk soldat dog också i striderna, uppger Nigers armé. Frankrikes militär uppger att man gripit Dad….

News55 - 2 timmar sedan

Kritiserade mästerskap – utreds

Det sydamerikanska fotbollsförbundet, Conmebol, har öppnat en utredning mot den bolivianske anfallaren Marcelo Martins efter att denne kritiserat organisationen för att man valt att hålla Copa America trots pågående pandemi. Enligt en källa till Reuters….

News55 - 3 timmar sedan

Dylan ger strömmad konsert

Bob Dylan är snart tillbaka på scen, om än i strömmad form. En konsert med rocklegendaren kommer att gå att se den 18 juli på tjänsten Veeps till ett biljettpris på motsvarade 208 kronor, skriver musiksajten Pitchfork. Huruvida konserten är förinspelad….

News55 - 3 timmar sedan

Italien klart för EM-åttondel efter ny kross

Italien är klart för åttondelsfinal i fotbolls-EM. En övertygande 3–0-seger mot Schweiz innebär full pott än så länge och toppläge i grupp A. Det var två lag som känner varandra väldigt bra som möttes på Olympiastadion i Rom.

News55 - 3 timmar sedan

Kraftigt höjda avgifter för transportfusk

Regeringen vill se kraftigt höjda avgifter för transportfusk, så kallad otillåten cabotagetrafik då utländska åkare kör inrikes transporter i för stor omfattning i samband med körningar från andra länder. Nu skickar regeringen infrastrukturdepartementet….

News55 - Igår: 01:38

Nya brandballonger efter israelisk attack

Ytterligare brandballonger har skickats in över Israel. Detta efter att landet attackerat Gaza som svar på nattens bränder, också orsakade av ballonger. Israels nya ledare lär dock agera försiktigt för att inte spräcka sin sköra koalition, enligt en exp….

News55 - 3 timmar sedan

Boko Haramledares död bekräftas

Terrorrörelsen Boko Haram bekräftar att ledaren Abdubakar Shekau dött i strider med Iswap, en rivaliserande IS-allierad terrorgrupp. Uppgifterna om Shekaus död kom först i slutet av maj, men gick inte att bekräfta av oberoende källor. Falska rykten om a….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.