Nyan > Svenskfinland

Sunday, 11 April, 10:10

Nyan - 23 nov 15 kl. 11:25

Nionde ligasäsongen för IFK:s Amos EkhalieFOTBOLL. IFK Mariehamns mittfältare Amos Ekhalie, 26, har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben över 2016.

Därmed kommer kenyanen att göra sin nionde IFK-säsong nästa år.

– Jag betraktar Amos som i det närmaste en egen IFK-produkt och därför känns det bra att vi kunnat förlänga avtalet över inkommande säsong. Amos kom till IFK redan som 18-19-åring och har spelat med oss åtta säsonger av nio möjliga sedan dess.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
IFK, Amos Ekhalie, Fotboll, IFK Mariehamns, Amos, Peter Mattsson, Ekhalie, IFK Mariehamn, Orgill Diego Assis Marc Nordqvist Thomas Mäkinen Anthony Dafaa Jani Lyyski Tommy Wirtanen Philip Mantilla Josef Ibrahim Aleksei Kangaskolkka Robin Sid Johan Sundman Amos Ekhalie

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nionde, ligasäsongenför , IFK:s, Amos, Ekhalie
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 21 timmar sedan

Nybygge för Viking Line i Åbo?

Planeringen av en ny passagerarterminal i Åbo hamn har inte framskridit särskilt mycket sedan Åbo stad presenterade tre olika alternativ i juni 2020. Bolaget Åbo hamns vd Erik Söderholm säger att hamnen fortfarande för diskussioner om en ny terminallösning med rederierna Viking Line och Tallink Silja men att inga slutgiltiga beslut har fattats. .

Nyan - Igår: 09:18

Erik Enge i ny storfilm

Åländske filmstjärnan Erik Enge spelar en av rollerna i Netflix kommande skandinaviska storfilm Black Crab. I den existentiella thrillern spelar Enge bland annat mot svenska storstjärnor som Noomi Rapace och David Dencik. .

Nyan - Igår: 18:51

Digital storkonferens för Rotary på lördag

Åland och Smakbyn är centrum när när Rotarys Distrikt 1410, med totalt 58 klubbar och över 1 900 medlemmar i Sydvästra Finland och på Åland, håller sin årliga distriktskonferens på lördag. .

Nyan - Igår: 18:11

Sex nya covid-19-fall, 90 i karantän

Sex nya fall av covid-19 konstaterades i dag fredag. Det meddelar sjukvårdsdirektör Jeanette Pajunen. Alla sex är kopplade till tidigare smittkedjor.

Nyan - Igår: 18:00

Straff för ärekränkning och hot ändras inte

Åbo hovrätt ändrar inte domen mot en man i 30-årsåldern som i Ålands tingsrätt fälldes för ärekränkning och olaga hot. Straffet blev 40 dagsböter, sammanlagt 240 euro. Mannen hade en natt i juli i fjol blivit avvisad från en restaurang i Mariehamn.

Nyan - Igår: 17:00

Statsministrar bjudna till firande

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) och Sveriges statsminister Stefan Lövén (S) har blivit inbjudna till Åland på självstyrelsedagen den 9 juni då firandet av Åland 100 år inleds. Det berättar Ålands Radio. – Båda har svarat att de är intresserade av att komma, men sen beror det helt på hur läget ser ut i början av juni, säger ministersekreterare Marina Sundström till radion.

Nyan - Igår: 15:35

Toivonen: Det var en metafor

Debattklimatet i lagtinget har diskuterats ivrigt den senaste tiden, bland annat i insändarspalterna. Lagtingsdirektör Susanne Eriksson konstaterar att det handlar om bedömningar från fall till fall om när det krävs åtgärder. .

Nyan - Igår: 13:27

Besvär på nytt mot bygglov för discgolf

Bygglov två gånger, besvär två gånger. Den planerade discgolfbanan i Jomala Västerkalmare möter motstånd. .

Nyan - Igår: 12:26

Två korta elavbrott

Mellan 12 och kvart i 13 på fredagen var det elavbrott på Lemströmslinjen. Solberget, Kalmarnäs, Önningeby och Lemström berördes av avbrottet som berodde på att ett träd fallit över linjen.  Tidigare på morgonen inträffade även ett kort avbrott utan känd orsak som drabbade västra Jomala.

Nyan - Igår: 10:25

Så ska Finland öppnas upp till sommaren

Läget är fortfarande allvarligt men Finland ska öppnas upp inför sommaren, sade statsminister Sanna Marin (SDP) på regeringens presskonferens på fredagsförmiddagen. Målet är att avveckla restriktioner i vår och i sommar i den mån epidemin gör det möjligt. Undantagsförhållanden upphävs den här månaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.