Regeringen > Nyheter

Wednesday, 23 June, 14:13

Regeringen - 09 maj 21 kl. 19:25

Ann Linde deltar i möte med EU:s utrikesministrarMåndag den 10 maj deltar utrikesminister Ann Linde i EU:s utrikesministermöte i Bryssel..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Linde, EU, Ann Linde, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ann, Linde, deltari , mötemed , EU:s, utrikesministrar

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 2 timmar sedan

Utrikesminister Ann Linde besökte Nordmakedonien

Utrikesminister Ann Linde reste den 22 juni till Nordmakedonien i sin roll som ordförande för Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa, OSSE. På agendan stod bland annat regional säkerhet och demokratiska reformer..

Regeringen - 4 timmar sedan

Statsminister Stefan Löfven tog emot Lettlands president Egils Levits

Tisdag den 22 juni 2021 tog statsminister Stefan Löfven emot Lettlands president Egils Levits..

Regeringen - 5 timmar sedan

Snabb återhämtning i ekonomin

Svensk ekonomi återhämtar sig snabbt efter den djupa nedgången förra året. I Finansdepartementets senaste prognos väntas BNP växa med 4,7 procent i år, vilket är 1,5 procentenheter högre jämfört med prognosen som presenterades i samband med vårbudgeten i april. Även de offentliga finanserna förväntas stärkas i förhållande till den föregående prognosen..

Regeringen - 5 timmar sedan

Samverkan ger konkreta resultat för en framtida arbetsmarknad

På den svenska arbetsmarknaden finns idag kompetensbrist inom många områden samtidigt som det finns ett stort antal arbetslösa. Skulle en datadriven lösning kunna bidra till att hantera missmatchningen? Det tror flera av ledamöterna i samverkansgruppen för kompetensförsörjning och livslångt lärande..

Regeringen - 5 timmar sedan

Uppdrag att utveckla en sammanhållen datainfrastruktur för kompetensförsörjning och livslångt lärande

Regeringen uppdrar åt Arbetsförmedlingen, Statens skolverk (Skolverket), Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH), Vetenskapsrådet, Universitets- och högskolerådet, Statistiska centralbyrån, Myndigheten för digital förvaltning (Digg) och Verket för innovationssystem (Vinnova) att utveckla förutsättningarna för tillgängliggörande av data och digital information om utbildning och arbetsmarknad, samt etablera former för förvaltning av en sammanhållen datainfrastruktur för kompetensförsörjning och livslångt lärande..

Regeringen - 8 timmar sedan

Digital pressträff med finansminister Magdalena Andersson 23 juni

Idag den 23 juni presenterar finansminister Magdalena Andersson Finansdepartementets senaste prognos för den makroekonomiska utvecklingen och de offentliga finanserna..

Regeringen - 20 timmar sedan

Ändring av uppdraget att bevaka arbetet med projektet för den europeiska molntjänstinfrastrukturen GAIA-X

Med ändring av regeringens beslut av den 10 september 2020 om uppdrag till Skatteverket att bevaka arbetet med projektet för den europeiska molntjänstinfrastrukturen GAIA-X (I2020/02296) ..

Regeringen - 20 timmar sedan

Sveriges hälsobistånd 2020

År 2020 var ett mycket utmanande år för global hälsa. Covid-19-pandemin är den mest omfattande hälsokrisen på över hundra år och ställer krav både på hantering av den akuta krisen och på upprätthållandet av det långsiktiga arbetet med hälsosystem, hälsosäkerhet och hälsosamma samhällen. I rapporten om Sveriges hälsobistånd sammanfattas statistik från Regeringskansliet och Sida om svenskt stöd inom hälsa och sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) under år 2020..

Regeringen - 21 timmar sedan

Regeringens ärendeförteckningar vecka 25, 2021

Till regeringssammanträdet onsdag den 23 juni..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.