News55 > Nyheter

Wednesday, 23 June, 13:10

News55 - 09 maj 21 kl. 19:08

Två till sjukhus efter bråk – en anhållenTvå personer har förts till sjukhus efter ett bråk i centrala Sundsvall, rapporterar Sundsvalls Tidning . Polisen utreder åtminstone en grov misshandel som begåtts med något slags tillhygge, men vill inte berätta mycket mer om vad det är som har hänt. D. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sundsvall, Sundsvalls Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåtill , sjukhusefter , bråken , anhållen

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Domen i “En svensk tiger”-målet står fast

Aron Flam frias återigen från upphovsrättsbrott, meddelar Patent- och marknadsöverdomstolen på onsdagen. "Jag är mycket nöjd med dagens friande dom och framförallt att Patent- och marknadsöverdomstolen nu bekräftar att Aron Flams tigerbilder är hans egn….

News55 - 15 minuter sedan

Sophie Zelmani firar med spelningar

Sophie Zelmani firar 25 år som artist med tre jubileumsspelningar i höst. Den 16 oktober spelar hon i Stockholm, den 27 november i Malmö och den 4 december i Göteborg. Med sig på scenen har Zelmani musikerna Lars Halapi, Thomas Axelsson och Peter Korhon….

News55 - 15 minuter sedan

Ryska varningsskott mot brittiskt krigsfartyg

Ryska krigsfartyg och stridsflyg har avfyrat varningsskott och en varningsbomb mot ett fartyg från den brittiska flottan i Svarta havet, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Ria med hänvisning till försvarsdepartementet i Moskva. Skotten föll sedan det bri….

News55 - 15 minuter sedan

124 nya miljoner till filmen

Svenska Filminstitutet får i uppdrag att fördela 124 miljoner i krisstöd till filmbranschen. Detta sedan regeringen fattat beslut om ett krisstöd på 750 miljoner kronor till kultursektorn som aviserades tidigare i vår. "Vi välkomnar de här extra krisstö….

News55 - 30 minuter sedan

Ingen inflation på midsommarbordet

Allt blir inte dyrare. Midsommarbordet kostar faktiskt lika mycket som förra året. Sillen har visserligen gått upp i pris men färskpotatisen är mycket billigare.

News55 - 30 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder. Man ska öka kunskapen om kyrkans övergrepp mot samer och vad det lett till samt öka kunskapen om urfolkens principer. Sv….

News55 - 30 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen. När sju av de nio separatisterna promenerade ut från fängelset Lledoners, omkring sju mil nordväst om Barc….

News55 - 45 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. – Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning. Ett första larm kom in vi….

News55 - 1 timme sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. – Det är inte bra att trilla dit s….

News55 - 1 timme sedan

Iran: Sabotageförsök mot atomorganisation

Iran har avvärjt ett planerat sabotage vid en byggnad tillhörande landets atomenergiorganisation AEOI, uppger statlig tv. Försöket ska ha stoppats på onsdagsmorgonen och inga skador hann uppstå, enligt rapporteringen. I april genomfördes ett sabotage mo….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.