Corren > Nyheter

Wednesday, 23 June, 12:54

Corren - 09 maj 21 kl. 19:00

Kulturen är viktig för oss socialdemokrater!"Jag delar oron för minskade kulturanslag", skriver Niklas Nåbo (S), Vice ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Linköping..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Niklas Nåbo, Kultur, Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturenär , viktigför oss , socialdemokrater

Fler nyheter från Corren

Corren - 1 timme sedan

Nytt företag startar i Motala : Rien Network AB

Företaget uppger att det ska "bedriva olika verksamheter med inriktning på internettjänster och marknadsföringstjänster samt därmed förenlig verksamhet.".

Corren - 10 minuter sedan

124 nya miljoner till filmen

Svenska Filminstitutet får i uppdrag att fördela 124 miljoner i krisstöd till filmbranschen..

Corren - 15 minuter sedan

Sprängd brevlåda utanför villa

Natten mellan söndag och måndag sprängdes en brevlåda utanför en villa med en smällare..

Corren - 15 minuter sedan

Ingen inflation på midsommarbordet

Allt blir inte dyrare. Midsommarbordet kostar faktiskt lika mycket som förra året. Sillen har visserligen gått upp i pris men färskpotatisen är mycket billigare..

Corren - 15 minuter sedan

Utpekad Vårbyledare kvar i häkte

Södertörns tingsrätt har beslutat att en 32-årig man som pekats ut som ledare för det kriminella Vårbynätverket, och som står åtalad för grov och omfattande brottslighet, ska sitta fortsatt häktad..

Corren - 15 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder..

Corren - 15 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen..

Corren - 15 minuter sedan

Padelskadan som ökar: "Bra idé med skyddsglasögon"

Den senaste tiden har det skett en ökning av ögonskador kopplade padel. Enligt forskare vid Göteborgs universitet är risken för ögonskador i padel större än vid andra bollsporter..

Corren - 30 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. –Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning..

Corren - 30 minuter sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. –Det är inte bra att trilla dit som de har gjort, säger förbundskapten Janne Andersson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.