ETF-marknaden > Ekonomi

Monday, 21 June, 06:08

ETF-marknaden - 09 maj 21 kl. 19:00

ETP:er i jämförelse med andra alternativLeverage Shares korta och levererade single stock ETPs kan vara utmanande för vissa investerare som letar efter nya innovativa produkter att lägga till i sin portfölj. I denna sexdelade utbildningsserie beskriver vi tanken bakom Leverage Shares produkter, deras konstruktion, funktioner och deras fördelar för investerare samt jämfört med andra liknande produkter. I denna artikel ser på ETP:er i jämförelse med andra alternativ.
Europeiska investerare är inte främmande för handel med hävstång. Hävstångsutbudet av ETP erbjuder ett alternativ till många andra produkter som warranter, turbos och certifikat.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
ETP, Shares, ETPs, Leverage Shares, Leverage Shares ETP, Leverage Shares Single Stock ETPs, Shares ETP, Underliggande, Tid, Leverages Shares ETP, Lehman Brothers, Shares ETPsFörlusten, Makers, œkrockkudde, œfysiskt, œlga, Stock ETPs, IG, Londonbörsen, DEGIRO, Euronext Amsterdam, Euronext Paris, ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ETP:eri , jämförelsemed andra , alternativ

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 11 timmar sedan

Boeing: En stadig klättring i blå himmel

När det gäller flygindustrin kan detaljhandelsinvesterare förvänta sig ett duopol i det civila flygplanstillverkningsområdet. Boeing är det äldsta och förmodligen det mest historiska företaget som upptar detta utrymme. Men bristen på solida fakta eller en stadig rad innovativa produkter kan få vissa investerare att tro att detta inte är ett spännande utrymme att investera i.

ETF-marknaden - 14 timmar sedan

Tessin återbetalar två miljarder till privata investerare

Tessin Nordic Holding AB (publ) (NASDAQ: TESSIN B) – Nordens ledande digitala investeringsplattform för fastighetsprojekt meddelar att företaget har passerat två miljarder kronor i återbetalt kapital till de privata investerare som utgör plattformens medlemmar. Den genomsnittliga avkastningen på samtliga återbetalda fastighetslån på dessa två miljarder till privata investerare uppgår till 8,42 procent. ”Jag är stolt över att förmedla fastighetsinvesteringar som är lönsamma för alla parter.

ETF-marknaden - 18 timmar sedan

En introduktion till YODA ETF en fond som satsar på rymden

Den nyligen lanserade Procure Space UCITS ETF (YODA ETF) har rönt stort intresse bland europeiska investerare. En orsak är att YODA ETF en fond som satsar på rymden är en spegel av den ursprungliga amerikanska noterade Procure Space ETF (NASDAQ: UFO). Det gör YODA till den UCITS-kompatibla systerfonden till UFO ETF, vilket gör att europeiska investerare får samma möjligheter att investera i rymden som amerikanska investerare.

ETF-marknaden - 20 timmar sedan

Lär dig mer om Råvarumarknaden

Råvarumarknaden – Häftad, Svenska, 2007 Författare: Marian Radetzki Pris 255kr Beskrivning Alltsedan 2004, då råvarupriserna exploderade, är råvarumarknaden i fokus för mediernas, politikernas och allmänhetens uppmärksamhet. Aktuella händelser debatteras och exponeras i tidningar och tv, och många oroar sig för en nära förestående resursuttömnings förbannelser. Den här boken ger en bred översikt över råvarumarknaderna i en globaliserad ekonomi, med Kina som ny storspelare.

ETF-marknaden - Igår: 19:39

Nordnets indexfonder

Ta ditt sparande till nästa nivå med Nordnets indexfonder. Med Nordnets billiga fonder investerar du enkelt i flera olika spännande marknader. Från 0 % i avgift.

ETF-marknaden - Igår: 13:08

TANN ETF Europas första rena exponering för den globala solenergiindustrin

TANN ETF är Europas första rena exponering för den globala solenergiindustrin. Denna EFF fokuserar på företag som får betydande intäkter från solenergirelaterad affärsverksamhet inklusive tillverkning av solceller, solceller och system; producenter av solenergiproduktion, utrustning och komponenter; leverantörer av installation, utveckling och finansiering av solenergisystem; och / eller tillverkning av soldrivna laddnings- och energilagringssystem. Denna ETF spårar EQM Global Solar Energy Index (SOLARNTR).

ETF-marknaden - Igår: 10:00

WOOD ETF en satsning på skogsbolag

iShares Global Timber & Forestry ETF (NYSEArca: WOOD ETF) ger exponering mot 25 av världens största skogsbolag. Denna ETF har en förvaltningskostnad på 0,46 procent. Varför WOOD?

ETF-marknaden - I förrgår: 16:21

Lyxors europeiska ETFer

Lyxor har försett oss med en lista på Lyxors europeiska ETFer som kan köpas i Europa. Denna emittent ligger bakom en mängd olika börshandlade fonder i Europa. Denna förvaltare har emellertid ett stort antal börshandlade fonder som är tillgängliga i Europa, och har till och med ETFer noterade på den svenska börsen.

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

Så här skall du förvara ditt guld

Om du vill köpa fysiskt guld som en investering måste du tänka på var du ska förvara ditt guld. Vi tittar på alternativen. Brexit föranledde ett ökat intresse för guld i Storbritannien, med privata, ofta första gångsköpare som väljer att allokera pengar för den ”säkra tillflyktsorten” ädelmetall.

ETF-marknaden - 17 jun 21 kl. 16:33

Solen lyser på TANN ETF Solar Energy UCITS ETF

Solar Energy UCITS ETF (TANN) debuterade nyligen på Londonbörsen, och EQM Indexes Stephen Derkash säger denna ETF kommer att erbjuda exponering för den snabbt växande globala solindustrin. Solen lyser på TANN ETF. Derkash säger att de närmaste 20 åren kommer att domineras av att solen är den mest rikliga, renaste och billigaste formen av ny energi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.