SvD > Nyheter

Monday, 21 June, 06:06

SvD - 09 maj 21 kl. 18:43

Gatlin efter OS-test i Tokyo: "Mer än säker"OS i Tokyo är bara ett par månader bort. Efter söndagens testtävlingar på Olympiastadion ger Justin Gatlin tummen upp.– Jag kände mig mer än säker, säger sprinterstjärnan..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
OS, Tokyo, Mer, Olympiastadion, Justin Gatlin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gatlinefter , OS-testi , Tokyo, quot;Merän , säker"

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Quaison vill hjälpa unga att våga drömma

För honom själv har många drömmar redan gått i uppfyllelse.Nu har Robin Quaison, lagom till EM, startat en stiftelse för att hjälpa ungdomar att våga drömma.– Responsen hemifrån har varit fantastisk, säger han..

SvD - 5 minuter sedan

Fallet Lilla hjärtat: Nu kommer hovrättsdomen

I januari 2020 hittades den treåriga flicka död, tio månader efter det att hennes biologiska föräldrar hade återfått vårdnaden om henne.Nu ska Göta hovrätt meddela sin dom mot ”Lilla hjärtats” mamma..

SvD - 10 minuter sedan

Kan delta leda till en fjärde våg – trots vaccin?

PODD | Gamma, alfa eller delta? Här är virusvarianten som kan leda till en fjärde coronavåg..

SvD - 5 minuter sedan

Kan rösta – trots reglerna om karantän

M och SD har haft valobservatörer i Armenien. Att Folkhälsomyndigheten rekommenderar en veckas karantän hindrar dem inte från att försöka rösta bort Stefan Löfven i dag. Samtidigt ställer V och KD mangrant upp vid omröstningen..

SvD - 5 minuter sedan

I dag kan Löfven falla: ”Har favoriserat Lööf”

Om Stefan Löfven fälls i dag står Sveriges politiska partier inför två möjliga scenarier. Antingen blir det talmansrundor för att hitta en ny statsminister – eller så blir det nyval. Så här står partierna rustade..

SvD - 45 minuter sedan

Majoriteten redo rösta bort regeringen Löfven

Klockan 10 samlas riksdagen för att rösta om misstroendeförklaringen mot statsminister Stefan Löfven (S). Om alla partier röstar som de har sagt fälls regeringen.Men beskedet om det blir extraval eller inte kan dröja..

SvD - 1 timme sedan

Etiopien går till val i brinnande konflikt

Jättelandet Etiopien går till val, ett val som enligt den sittande premiärministern är det första öppna och fria i landet.Men valet bojkottas av flera partier och kommer mitt under brinnande konflikt och svält längst i norr..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.