News55 > Nyheter

Tuesday, 22 June, 10:38

News55 - 09 maj 21 kl. 17:42

Spritsmuggling avslöjad i arbetskontrollVid en arbetsmiljökontroll på ett företag i Nykvarn upptäcktes 30 pallar alkohol samt cigaretter. Vid en uppföljande husrannsakan hittades en miljon kronor i en ryggsäck. Tre personer åtalas för att ha bedrivit en stor smugglingsverksamhet, rapporterar. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Nykvarn

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spritsmuggling, avslöjadi , arbetskontroll

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Ram-a-skri efter luden inbrottsturné i USA

Den stora svartbjörnen togs med ramarna i syltburken och fångade på film då den klättrade upp i förarsätet på en pickup. Polisen i New Hampshire i USA har dock inte lyckats fånga den ludne missdådaren – men misstänker att man har med en återfallsförbryt….

News55 - 5 minuter sedan

Skäringers “Avig Maria” till Netflix

Mia Skäringers föreställning "Avig Maria" släpps på Netflix den 17 juli. "'Avig Maria' är livmodern som gav näring till 'No more fucks to give". En vemodig hyllning till alla människor som kämpar med sig själva och varandra.

News55 - 5 minuter sedan

Larmet: Här kan det bli elbrist i Sverige

Det finns risk för att det kan uppstå elbrist i ett område i landet. Det rapporterar Sveriges Radio..

News55 - 30 minuter sedan

Uppsala satsar på poddteater

Uppsala stadsteater satsar på teater i podcastformat. Sju dramatiker har bjudits in till att specialskriva kortpjäser, som nu har spelats in. För regin står Lucas Krüger och Mathilda von Essen.

News55 - 45 minuter sedan

Döms för att ha torterat och dödat hembiträde

Hembiträdet svältes, misshandlades och dödades. Nu har en kvinna i Singapore dömts till 30 års fängelse för tortyrmordet, som domaren beskriver som "oerhört grymt". Det 24-åriga offret var en av de hundratusentals kvinnor från mestadels fattigare asiati….

News55 - 1 timme sedan

Dags för riksdagen att ta ny migrationslag

Tillfälliga uppehållstillstånd ska vara huvudspåret, permanenta kan ges tidigast efter tre år. Det är huvudpunkten i det förslag till ändrade regler i utlänningslagen som riksdagen debatterar och ska ta beslut om i dag. Lagen innebär att Sverige får en….

News55 - 1 timme sedan

Fler unga sökte bostadsbidrag under pandemin

Unga har drabbats särskilt hårt av arbetslöshet under pandemin. Det syns också hos Försäkringskassan, som fått en rejäl ökning av ansökningar om bostadsbidrag till unga mellan 18 och 29 år. 81 800 ungdomshushåll ansökte om bostadsbidrag mellan april 202….

News55 - 1 timme sedan

Pytteliten minskning i löneskillnader

Löneskillnaderna mellan män och kvinnor fortsätter att minska, men i långsam takt. Under 2020 var skillnaden 9,8 procent, 0,1 procent mindre än året före, enligt Medlingsinstitutets årliga rapport. Minskningstakten avtog dock under förra året.

News55 - 1 timme sedan

SCB: 9,8 procent arbetslösa

I maj var 546 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 9,8 procent. Eftersom SCB har ändrat beräkningsmetod för arbetslöshetsstatistiken görs ingen jämförelse med motsvarande månad 2020. Antalet sysselsatta uppgick till 5 052 000 per….

News55 - 1 timme sedan

Lättare för företag att bygga vindkraft

Det ska bli lättare att bygga vindkraft, föreslår en ny utredning. Konflikten mellan kommuners veto och vindkraftföretagen ska minska med ett nytt regelverk. I dag tar miljö- och klimatminister Per Bolund (MP) emot utredningen om en ny vindkraftsprövnin….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.