NT > Nyheter

Tuesday, 22 June, 09:03

NT - 09 maj 21 kl. 17:22

Höjdpunkter: Se det bästa från IFK:s match mot JitexIFK Norrköpings damlag har drabbat samman flera gånger senaste åren - men aldrig i Elitettan. Under söndagseftermiddagen möttes lagen på Åbyvallen och här kan du ta del av höjdpunkterna från matchen..
Läs mer på NT
Läs mer om:
IFK, Jitex, IFK Norrköpings, Elitettan, Åbyvallen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HöjdpunkterSe det bästa från , IFK:smatch mot , Jitex

Fler nyheter från NT

NT - 3 minuter sedan

Nu frågar jag igen - vart är vi på väg i Norrköping?

Vi ser dom på TV …-ja, numera heter det på skärmen. Kända och okända personligheter som med sin kreativitet och kunskap skall svara på frågan ”Vart är vi på väg”?.

NT - 15 minuter sedan

Migrantbarn vittnar om trängsel och dålig mat

Trängsel, dålig mat, brist på rena kläder och depression drabbar ensamkommande barn som förs till tillfälliga boenden i USA, enligt 17 vittnesmål som lämnats in till domstol..

NT - 30 minuter sedan

Sydney förlänger munskyddskrav inomhus

Australiens mest folkrika delstat New South Wales (NSW) rapporterar tio nya fall av covid-19 där de drabbade har smittats lokalt..

NT - 15 minuter sedan

Utøya-monumentet blir inte klart i tid

Minnesmärket för terrordådet på norska Utøya blir inte färdigställt till tioårsdagen för dådet. Därför blir det heller ingen officiell invigning av monumentet i sommar..

NT - 30 minuter sedan

Ett av tolv barn har skuldtyngd förälder

Nära 177 000 barn i Sverige har minst en förälder som har skulder hos Kronofogden eller genomgår skuldsanering, enligt ett pressmeddelande från myndigheten..

NT - 30 minuter sedan

Rapport: Sveriges beredskap måste stärkas

Sveriges civila beredskap för kriser måste stärkas..

NT - 30 minuter sedan

Ett år har gått och vad händer?

Så kom då Länsstyrelsens beslut som alla önskat, hasselsnoken ska flyttas och arbetet med förbifart Söderköping kan återupptas..

NT - 45 minuter sedan

EU vill minska mängden brittisk tv och film

EU har inlett en process för att minska mängden brittisk tv och film som visas i Europa efter brexit, eftersom mängden brittiska produktioner ses som oproportionella och ett hot mot Europas kulturella mångfald..

NT - 45 minuter sedan

Stålverk i Hofors vätgaspionjär

Stålbolaget Ovako bygger Sveriges största anläggning för produktion av vätgas i anslutning till bolagets verksamheter i Hofors i Gästrikland..

NT - 45 minuter sedan

Region VG öppnar för vaccination för 40-plus

Västra Götalandsregionen öppnar nu för vaccination mot covid-19 för personer födda 1981 eller tidigare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.