Expressen > Kultur

Tuesday, 22 June, 00:29

Expressen - 09 maj 21 kl. 17:00

Även den som lider kan ha ett roligt livJenny Jägerfeld låter de ungas problem få ta plats i sina barnböcker.Martina Montelius dras in i en bok där sorgen får vara rolig utan att brista i allvar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jägerfeld, Montelius

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ävenden som , liderkan ha ett , roligt, liv

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

De säger att porren gör kvinnorna fria

SVT Edit tar ett grepp om appen Onlyfans och den nya normaliseringen av porr i en ny dokumentär.Valerie Kyeyune Backström ser ”Pornfluencers” misslyckas med sitt försök att avglorifiera sexindustrin..

Expressen - 10 timmar sedan

Fem dikter Norlén kan läsa för att lösa krisen

Om den rådande regeringskrisen går över i talmansrunda kan talmannen Andreas Norlén, vida känd för sina poetiska intressen, än en gång hamna i den svenska politikens centrum. Victor Malm griper in och ger honom fem populistiska förslag som kan rädda den politiska sommaren från fullständig kris. .

Expressen - 18 timmar sedan

Precis detta vill jag ge mitt barn

En äventyrsfärd till fjället utgör grunden till ”Den sista utposten”.Therese Bohman avnjuter en sinnlig bilderbok med existentiell tyngd..

Expressen - 18 timmar sedan

Epa-traktorer och sprit drar henne från bästisen

Efter den hyllade debuten byter Elin Persson både ämne, miljö och ton i uppföljaren ”Det är någonting som drar i mig”.Johanna Lindbäck önskar att det kunde vara lite mindre fint och i stället bli farligt och bränna till på riktigt..

Expressen - Igår: 16:00

Konstvärlden är full av kindpussar och nepotism

Ashik Zaman hävdar att konstkritiken präglas av en tystnadskultur.Jesper Strömbäck Eklund fortsätter debatten, och tycker vi borde rikta blicken mot konstskolorna..

Expressen - Igår: 07:15

Kinas industri med adoptivbarn säger allt

Barn stals från sina föräldrar och adopterades till Sverige. DN:s granskning av hur den tidigare ettbarnspolitiken i Kina skapade ett lukrativt överflöd av spädbarn – mest flickor – blottar det hjärta av sten som varje diktatur styrs av..

Expressen - Igår: 05:00

Man ska alltid bjuda in Göran Greider i stället

Under sommaren publiceras Daniel Sjölins nya roman ”Erövraren” exklusivt på Expressen Premium. Det är en berättelse om SVT-journalisten Johannes Lindqvist som lever fastlåst i ett kärlekslöst äktenskap. I förra kapitlet såg vi honom ta ett av sitt livs stora beslut när han bestämde sig för att följa sin vän Toppjuristens råd: ”Ta kuken i egen hand.

Expressen - I förrgår: 16:00

Befriande med konst  som inte är så politisk

Louisiana har öppnat dörrarna till sommarens utställning med Mamma Andersson.Sara Berg hittar en befriande opolitisk och vilsam oas i konstnärens motivvärld.  .

Expressen - I förrgår: 07:15

De mystiska skratten skapar en sjuk situation

Både Borås och Göteborg firar 400 år och det speglas i städernas konstbiennaler. Hanna Johansson fångas av hur flera verk på olika sätt rör sig i och över haven. .

Expressen - 18 jun 21 kl. 19:37

Det var som en fredag på en random pizzeria

Sverige besegrade Slovakien med 1–0 efter Emil Forsbergs straff. Stefan Lindberg jämför det hela med en fredagskväll på en random pizzeria..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.