ETF-marknaden > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 12:40

ETF-marknaden - 09 maj 21 kl. 14:18

Småspararna behåller ARK ETFFör ARKK-investerare har de senaste tre månaderna varit ungefär lika dåliga som de någonsin blivit. Fonden, som dominerade alla rubriker under det senaste året, är mer än 30% lägre än någonsin. Trots detta ser vi hur småspararna behåller ARK ETF, de till och med ökar sitt innehav.


Trots detta fall har investerare totalt sett gjort mer än väl i från sig . Detta diagram från berättar historien.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
ARK ETF, ARKK, Vanda Track, ETF, ARK Innovation ETF, Nysearca, USA,  IGs ETF Screener, Plus500, ARKK ETF, CFDer, Småspararna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småspararna, behåller, ARK, ETF

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 2 timmar sedan

SPYV ETF Emerging Markets Dividend Aristocrats

SPDR® S&P® Emerging Markets Dividend Aristocrats UCITS ETF (Dist) är en utdelande börshandlad fond. Denna handlas i euro på Xetra, men listas även på andra börser i Europa. Den har en förvaltningskostnad på 0,55 procent.

ETF-marknaden - 17 timmar sedan

Global Palladium Fund listar koppar och nickel ETC

Global Palladium Fund listade en fysiskt uppbackad koppar och nickel ETC i förra veckan. Till dags dato är detta världens enda fysiskt uppbackade börshandlade produkter för koppar respektive nickel. Båda dessa metaller är kritiska för att aktivera övergången till ren energi.

ETF-marknaden - 18 timmar sedan

Halvledarbristen Förklarade orsaker och effekter

Många investerare kan ha sett att termen “global chipbrist” tillskrivs en rad olika prestandafrågor i en mängd olika företag. En “chipbrist”, även kallad “halvledarbristen” eller “chip hunger”, är ett fenomen i den integrerade kretsindustrin när efterfrågan på kiselchips överstiger utbudet. Med den här artikeln försöker Leverage Shares ge en snabb översikt bakom halvledarbristen, detta fenomen och hur det påverkar några av de hetaste aktierna som ligger till grund för detta företags produkter.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

SOXX ETF för en satsning på halvledarföretag

iShares PHLX Semiconductor ETF (Nasdaq: SOXX ETF) satsar på halvledarföretag som är börsnoterade i USA. Denna ETF kommer med en förvaltningskostnad på 0,46 procent. Varför SOXX?

ETF-marknaden - Igår: 03:48

iClima Earth listar världens första ETF för decentraliserad förnybar energi

iClima Earths Gabriela Herculano pratar med Proactive London om noteringen av världens första ETF för decentraliserad förnybar energi, iClima Distributed Renewable Energy UCITS ETF (DGEN), på Londonbörsen den 14 juni. Fonden kommer att fokusera på företag bakom ökningen av förnybar produktion av distribuerad energi inklusive solpaneler och smarta mätare. Denna ETF kommer att spåra iClima Index för distribuerad förnybar energi som ger exponering för 50 företag i sju segment som är direkt relaterade till den växande affärsmodellen Distribuerad generation (”DER”).

ETF-marknaden - Igår: 16:50

XACT OMXS30 byter namn

XACT OMXS30 byter namn och får en hållbarhetsanpassning. Handelsbanken Fonder AB byter namn på XACT OMXS30 (UCITS ETF). Samtidigt byter denna börshandlad fond till ett index med hållbarhetskrav för de bolag som ingår i index.

ETF-marknaden - Igår: 16:01

SPYD ETF en europeisk ETF för amerikanska utdelningsaristokrater

SPDR® S&P® U.S. Dividend Aristocrats UCITS ETF (Dist) (SPYD ETF) med ISIN nummer IE00B6YX5D40 är en europeisk ETF för amerikanska utdelningsaristokrater som handlas på flera börser i Europa.

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

THD ETF, när du vill investera i thailändska aktier

iShares MSCI Thailand ETF (NYSEArca: THD) handlas i dollar och kommer med en förvaltningskostnad på 0,59 procent. Denna ETF investerar i större företag i Thailand. Varför THD?

ETF-marknaden - I förrgår: 19:00

Boeing: En stadig klättring i blå himmel

När det gäller flygindustrin kan detaljhandelsinvesterare förvänta sig ett duopol i det civila flygplanstillverkningsområdet. Boeing är det äldsta och förmodligen det mest historiska företaget som upptar detta utrymme. Men bristen på solida fakta eller en stadig rad innovativa produkter kan få vissa investerare att tro att detta inte är ett spännande utrymme att investera i.

ETF-marknaden - I förrgår: 16:00

Tessin återbetalar två miljarder till privata investerare

Tessin Nordic Holding AB (publ) (NASDAQ: TESSIN B) – Nordens ledande digitala investeringsplattform för fastighetsprojekt meddelar att företaget har passerat två miljarder kronor i återbetalt kapital till de privata investerare som utgör plattformens medlemmar. Den genomsnittliga avkastningen på samtliga återbetalda fastighetslån på dessa två miljarder till privata investerare uppgår till 8,42 procent. ”Jag är stolt över att förmedla fastighetsinvesteringar som är lönsamma för alla parter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.