SvD > Ekonomi

Tuesday, 22 June, 10:29

SvD - 09 maj 21 kl. 10:00

Färre bönder ställer om till ekologisktLägre skörd, brist på stallgödsel, mättad marknad och snåla konsumenter – den som vill satsa ekologiskt stöter på flera hinder.Staten betalar samtidigt ut miljoner i bidrag för att få fler att ställa om till ekologiskt varje år.Men det är ett stöd som allt färre intresserar sig för..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, bönder, ställerom till , ekologiskt

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

SCB: 9,8 procent arbetslösa

SvD - 1 timme sedan

Lättare för företag att bygga vindkraft

Det ska bli lättare att bygga vindkraft, föreslår en ny utredning.Konflikten mellan kommuners veto och vindkraftföretagen ska minska med ett nytt regelverk..

SvD - 4 timmar sedan

Fria hyror fällde regeringen – men branschen oenig

Under stor dramatik föll regeringen föll på frågan om fri hyressättning i nyproduktion. Samtidigt är aktörerna på hyresmarknaden splittrade om vad som krävs för fler bostäder i Sverige – och hur viktigt punkt 44 faktiskt är. .

SvD - 7 timmar sedan

Brasilien på väg att sälja ut eljätte

Brasiliens kongress har gett grönt ljus för en utförsäljning av statliga eljätten Eletrobras. Kritiker varnar för att det kommer leda till allt annat än grön el..

SvD - 12 timmar sedan

Glada miner på Wall Street

SvD - 17 timmar sedan

Genombrott – men hot finns mot fossilfritt stål

Ett genombrott på vägen mot fossilfritt stål. Så beskrivs måndagens nyhet att LKAB och SSAB lyckats visa att de kan producera råvara till stål utan att släppa ut koldioxid. Men det finns ett stort hot mot projektet..

SvD - 22 timmar sedan

”Marknadshyror kommer inte att hända”

Hur ser bostadsbranschen på själva sakfrågan som fällde Löfvens regering? Från fastighetsbolagen är beskedet att marknadshyror i nyproduktion inte skulle förändra spelplanen nämnvärt – men Hyresgästföreningen säger emot. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.