SvD > Opinion

Thursday, 30 June, 00:47

SvD - 27 maj 22 kl. 19:45

”Högern bör dumpa Liberalerna”M, SD och KD borde sluta hålla L under armarna och i stället triangulera partiet på de områden där högern har goda chanser att vinna över L-väljare. Det skriver tre konservativa debattörer..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Liberalerna, KD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högern, bör, dumpa, Liberalerna

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 timmar sedan

”M-planen för kärnkraft kan bli kostsam”

Elmarknaden mår bäst av teknik­neutrala regler. Moderaternas strategi för ny kärnkraft riskerar att bli kostsam för skatte­betalarna, skriver Pär Holmberg, senior forskare vid IFN..

SvD - Igår: 19:45

”Pressa Iran att frige dödsdömde Djalali”

Hela omvärlden behöver samfällt skicka tydliga signaler till den iranska regimen att släppa den dödsdömde forskaren Ahmadreza Djalali fri, skriver samtliga rektorer för lärosätena i Sveriges universitets- och högskoleförbund..

SvD - I förrgår: 19:45

”Nytt sjukhus behövs för ungas psykiska hälsa”

Vi vill låta fler vårdgivare kunna avlasta inom barn- och ungdomspsykiatrin och göra vägen till vård kortare. Vi lovar ett nytt särskilt sjukhus för psykisk hälsa för unga i Stockholm, skriver Moderaterna i Region Stockholm. .

SvD - I förrgår: 08:00

”För många hyresrätter skapar otrygghet”

Stockholms stad ska fortsätta att utvecklas med bygget av fler bostäder, men med främsta fokus på att bygga en vacker och trygg stad. Socialdemokraterna saknar en bostadspolitik värd namnet, och driver helt motsatta linjer lokalt, skriver Dennis Wedin (M). .

SvD - 26 jun 22 kl. 19:45

L: Skydda rätten till abort i grundlagen

Konsekvenserna kan bli globala när den nationella rätten till abort rivs upp i USA. I Sverige kan denna rättighet upphävas med ett enkelt beslut i riksdagen. Rätten till abort måste skyddas grundlagen, skriver L-politikerna Lina Nordquist och Cecilia Elving.

SvD - 25 jun 22 kl. 10:00

”Utländska uppköp är en varningsklocka”

Vad är det som gör franska eller finska staten mer lämpad att köra bussar i Stockholm än vi själva? De utländska staternas intåg på områden som vi tidigare ägt gemensamt är en varningsklocka, skriver Jonas Lindberg (V). .

SvD - 23 jun 22 kl. 19:45

”Sjuksköterskorna kan inte bara bytas ut”

Det är näst intill omöjligt att påverka lön och arbetsförhållanden för den sjuksköterska som stannar hos samma arbetsgivare. Det skapar en ond cirkel inom hela sjukvården, skriver Åke Andrén-Sandberg och Anders Carlius. .

SvD - 23 jun 22 kl. 10:00

”Misstolkning av rapport om utanförskap”

Det verkliga problemet är att en stor grupp personer har mycket låga inkomster. Att sänka bidrag är inte en lösning på det problemet. Det skriver Martin Nordin, docent i arbetsmarknadsekonomi, i en replik.

SvD - 22 jun 22 kl. 19:45

”Fastighetsägare betalar dyrt för vindkraften”

En ny studie som vi låtit KTH ta fram bekräftar att fastighets­värden påverkas uppenbart negativt av närhet till vindkraft. Vindkrafts­bolagen borde stå för dessa kostnader så att de boende hålls skadeslösa, skriver Villaägarna..

SvD - 22 jun 22 kl. 17:00

”Vi värnar konsumenten och svensk produktion”

Inte i någon bransch vore det en hållbar affärs­modell att okritiskt släppa igenom prishöjningar. Det skriver Karin Brynell, Svensk daglig­varu­handel, i en replik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.