DI > Ekonomi

Wednesday, 29 June, 17:39

DI - 27 maj 22 kl. 17:32

Stockholmsbörsen steg kraftigt under fredagen – flera storbolag rusade
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, steg, kraftigtunder fredagen flera , storbolag, rusade

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen stänger på rött – H&M steg på rapport

Stockholmsbörsen avslutade onsdagen svagt och stängde på rött för andra dagen i följd. På bolagsfronten rusade Cary Group efter uppköpsbud från Nordic Capital och CVC. Modejätten H&M redovisade över förväntningarna och gick emot strömmen.

DI - 15 minuter sedan

Mitt i strejkvarslet – SAS inhyrda kabinpersonal får sommarbonus

En stötesten i förhandlingarna mellan SAS och pilotfacken är interna bemanningsföretag. Kabinpersonalen på ett av SAS-bolagen fick just igenom ett lönelyft på 18 procent – och sommarbonus. ”Jag uppmanar starkt andra arbetsgivare i flygbranschen att notera det här”, säger fackbasen Sharon Graham..

DI - 1 timme sedan

DOE: Råoljelager sjönk med 2,8 miljoner fat förra veckan

De amerikanska lagren av råolja sjönk med 2,8 miljoner fat under förra veckan. .

DI - 1 timme sedan

Operativ chef har sålt aktier i G5 Entertainment för 5,5 Mkr

Aleksander Tabunov, operativ chef i G5 Entertainment, har sålt 25.000 aktier via bolaget Purple Wolf..

DI - 1 timme sedan

Åkesson om regeringsfrågan: ”Litar inte på Liberalerna”

Sverigedemokraterna gör sig redo för ett maktskifte tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna. Men med på ett hörn finns även ett växande Liberalerna, som satt upp tydliga röda linjer mot Jimmie Åkessons parti. L måste släppa sina ultimatum, annars blir det inget maktskifte, säger SD-ledaren.

DI - 1 timme sedan

Turkietkännaren: Bidens samtal var avgörande

Att USA:s president Biden tog kontakt med Turkiets president Erdogan kan ha varit avgörande för att han skulle släppa sitt veto för Sveriges Natoansökning. Det tror Turkietkännaren Jenny White..

DI - 1 timme sedan

Powell: Kommer inte tillåta höginflationsmiljö

Sedan förra hösten har finansmarknaderna, på det stora hela, varit rätt väl i linje med vart Federal Reserve är på väg..

DI - 1 timme sedan

Hoist Finance påverkas positivt av sänkta riskvikter

Hoist Finance meddelar att de justeringar av standarder som gäller vid specifikation av beräkning av kreditriskjusteringar, som den Europeiska kommissionen publicerat, påverkar bolaget positivt..

DI - 1 timme sedan

Mercedes-Benz investerar 2 miljarder euro i europatillverkade lyxbilar

Den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz ska satsa ännu hårdare än tidigare på elmodeller i lyx- och premiumklass och investerar därför 2 miljarder euro i dess europeiska fabriker, framgår av ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

Wall Street öppnar kring nollan – kryssningsresebolagen faller

New York-börsen öppnar blandat på onsdagen där ledande index handlas i båda riktningar. S&P 500 är samtidigt på god väg att stänga sitt sämsta halvår sedan 1970. Konjunktursoro och hotet från ekonomisk inbromsning fortsätter prägla börsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.