SVT > Kultur

Thursday, 30 June, 01:09

SVT - 27 maj 22 kl. 08:05

”Ett tekniskt underverk som spretar – och faller isär”Tidernas comeback. En återförening ingen trodde skulle ske. Kulturnyheternas Oskar Anesten ser en maxad show – som tillslut faller på sin tekniska briljans..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Oskar Anesten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett tekniskt, underverksom , spretaroch , faller, isär

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Kritik mot Musikförläggarnas beslut: ”Ängsligt”

Branschorganisationen Musikförläggarna kommer inte längre att dela ut priser till brottsmisstänkta upphovspersoner. – Jag tycker det är ett ängsligt beslut, säger musikkritikern Nicholas Ringskog Ferrada-Noli..

SVT - 8 timmar sedan

Svenska musikgalorna: Kommer inte ändra vår policy om brottsdömda pristagare

Musikförläggarnas pris har beslutat att inte längre dela ut priser till artister och låtskrivare som är misstänkta eller dömda för brott, efter kritik mot förra årets pristagare Dree Low. Men någon liknande policy är inte aktuell hos de musikgalor Kulturnyheterna har pratat med..

SVT - 10 timmar sedan

Idag kan r'n'b-artisten R Kelly få 25 års fängelse

Världstjärnan R Kelly kan få upp till 25 års fängelse för sexuella övergrepp på ett tjugotal kvinnor och en man. Det står nu klart när domstolen i New York presenterar sitt beslut..

SVT - 10 timmar sedan

Recension: ”Elvis” av Baz Luhrmann

Omdömet för den här filmen avgörs inte av vad man har för förhållande till kungen av rock 'n' roll utan vad man har för förhållande till regissören Baz Luhrmann, skriver Kulturnyheternas filmkritiker Caroline Hainer..

SVT - 12 timmar sedan

Författaren Tsitsi Dangarembga begärs häktad

En domstol i Zimbabwe har begärt den prisbelönta författaren och filmskaparen Tsitsi Dangarembga häktad. Beslutet togs av domstolen efter att hon inte kom till en rättegång som hon var kallad till, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

SVT - Igår: 16:05

Skådespelaren Rolf Skoglund död

Skådespelaren Rolf Skoglund är död, uppger familjen för TT. Han blev 81 år..

SVT - 19 timmar sedan

Musikförläggarna slutar dela ut priser till brottsmisstänkta artister

Musikförläggarna kommer inte att prisa upphovspersoner som är ”förövare eller gärningspersoner”, det meddelar man efter flera omdebatterade prisutdelningar genom åren. –  Vi anser inte att det är försvarbart att hylla och uppmärksamma personer som gjort sig skyldiga till kriminella handlingar såsom sexuella trakasserier, övergrepp, diskriminering, hot och våld, säger Kerstin Mangert, ordförande för Musikförläggarna..

SVT - Igår: 18:00

Utställning stoppas: ”För partipolitisk”

En utställning som skulle ha öppnat på Sergels torg under måndagen stoppas. Anledningen är att Norrmalms stadsdelsförvaltning uppfattar verken som partipolitiska. .

SVT - Igår: 15:53

Carl-Uno Sjöblom har avlidit

Radio- och teveprofilen Carl-Uno Sjöblom är död, rapporterar Sveriges Radios Kulturnytt..

SVT - Igår: 12:43

Breakdance som OS-gren: ”Folk blir mindre rädda”

Breakdance har blivit OS-gren och om två år kommer breakdansare att tävla för första gången i mästerskapet. På en dansskola i Paris ser ungdomarna OS-statusen som en möjlighet att förändra människors syn på dansen och drömmer om en karriär som proffsidrottare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.