Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 27 June, 01:06

Expressen Dina Pengar - 26 maj 22 kl. 20:06

SAS besked till kunderna efter köerna: Ert ansvarKökaoset på Arlanda ångar på med oförminskad styrka.Detta på grund av underbemanning i säkerhetskontrollen.Men den som missar sitt flyg på grund av strul i säkerhetskontrollerna kan inte vänta sig någon ersättning.– Det är alltid kundens ansvar att vara ute i så god tid som krävs, säger SAS presstalesperson Karin Nyman till Sveriges Radio..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SAS, Arlanda, Karin Nyman, Sveriges Radio

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAS, beskedtill , kundernaefter , köernaErt , ansvar

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

M-kritiken: ”Höjt skatter med kirurgisk precision”

Regeringen är medansvarig för att inflationen är den högsta på över 30 år, menar Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson.– Dieselpriset var världens högsta innan Putins krig. Så nej, det är inte så att det här bara beror på en importerad inflation, säger hon i SVT:s ”Agenda”.

Expressen Dina Pengar - 6 timmar sedan

Ny rapport: Risk för era med höginflation

Den internationella centralbanksorganisationen BIS uppmanar i en ny rapport världens centralbanker att agera för att inte inflationen ska bita sig fast..

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Experterna: Så ska du tänka kring krypto efter kraschen

Aktieprofilen och börsveteranen Arne ”Kavastu” Talving gör tummen ner för kryptovalutor som Bitcoin och Etherum. – Även om kryptovalutorna skulle falla 90 procent till så skulle jag avstå att köpa dem, säger han. Samtidigt konstaterar fondförvaltaren Jonas Olavi på Alpcot AB: – Som en ren investering kan kryptovalutorna starkt ifrågasättas..

Expressen Dina Pengar - Igår: 04:30

Micke, 50: Så sparade jag mig till en förmögenhet

Han har köpt alla sina bostäder kontant, sa upp sig från ett heltidsjobb för att bli komiker och blev ekonomiskt oberoende som 40-åring.Men det är varken några feta lönecheckar eller miljonklipp på börsen som tagit Micke Larsson, 50, dit.För bara något år sedan låg hans totala utgifter på 7 000 kronor – för en hel månad.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 00:31

Kraftig uppgång på Wall Street

New York-börsens tre ledande index steg alla på fredagen. Därmed avslutades handelsveckan på plus, men det var blott andra gången på tre månader..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 21:21

Uppgifter: 900 SAS-piloter kan gå i strejk

Pilotförbunden i Norge varslar SAS om att ta ut samtliga medlemmar i strejk från och med onsdag, rapporterar norska medier.Om parterna inte kommer överens kan närmare 900 piloter från Sverige, Danmark och Norge lägga ned arbetet den 29 juni..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 07:47

Rekorddyr mjölk ger högre glasspriser

Inflationen slår mot allt, även den av sommarsvensken älskade glassen.Enligt Matpriskollens snittpriser är exempelvis storsäljarna Magnum mandel från GB Glace i år 13 procent dyrare. Piggelin-priset har gått upp med 24 procent..

Expressen Dina Pengar - 24 jun 22 kl. 00:32

Netflix sparkar 300 anställda

Netflix sparkade 300 anställda under torsdagen, de flesta i USA, rapporterar NBC News..

Expressen Dina Pengar - 23 jun 22 kl. 20:32

SAS varslar om lockout på Arlanda

SAS kommer att möta en eventuell pilotstrejk på Arlanda nästa vecka med lockout, rapporterar norska NRK..

Expressen Dina Pengar - 23 jun 22 kl. 19:03

Tio kända krogarna får servera sprit igen

Det blev ett kort spritstopp för tio kända Stockholmskrogar i koncernen Brasseriegruppen.Förvaltningsrätten upphävde på torsdagen tills vidare beslutet att torrlägga krogarna, bara en dag efter det att socialnämnden i Stockholm dragit in deras alkoholtillstånd.– Vi lägger nu all kraft på att räta ut de missförstånd som ligger till grund för tillståndsenhetens beslut, säger koncernens vd Filip Güven..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.