News55 > Nyheter

Monday, 27 June, 04:56

News55 - 26 maj 22 kl. 18:07

Lämnade Australien för Klarna – blev uppsagdHan lämnade Australien för en anställning på Klarna. Efter bara tre veckors jobb kom beskedet om nerdragningar och han blev uppsagd. Det var i måndags eftermiddag som 31-åriga Chun-kan Leung blev kallad till ett digitalt möte av sin arbetsgivare betaltj. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Australien, Klarna, Chun, Leung

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lämnade, Australienför , Klarnablev , uppsagd

Fler nyheter från News55

News55 - 3 timmar sedan

Ung man gripen för mordförsök i Eskilstuna

En man i 20-årsåldern har gripits i Eskilstuna, misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott, rapporterar lokala medier. Mannen greps efter det att flera personer larmat om en misstänkt skottlossning i Årby i Eskilstuna vid 22-tiden på söndagskvällen..

News55 - 3 timmar sedan

Ung man gripen för skottlossning i Eskilstuna

En man i 20-årsåldern har gripits i Eskilstuna misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott, rapporterar lokala medier. Mannen greps efter att flera personer larmat om en misstänkt skottlossning i Årby i Eskilstuna vid 22-tiden på söndagskvällen. Ingen….

News55 - 30 minuter sedan

Klart uppåt på Asienbörserna

De ledade börserna i Asien inleder på plus efter att ha avslutat förra veckan starkt till följd av en mer optimistisk syn på den amerikanska centralbankens kommande räntebesked. I Tokyo öppnar indexen Nikkei 225 och Topix båda med en uppgång på 1 procen….

News55 - 1 timme sedan

Varning för invasiva arter i trädgårdar

Intresset för trädgård och odling har ökat. Men flera vanliga prydnadsväxter klassas som invasiva arter som kan tränga undan andra växter och hota den biologiska mångfalden, varnar Naturvårdsverket. Intresset för odling har ökat, inte minst under pandem….

News55 - 1 timme sedan

Varnar: Invasiva arter i trädgårdar

Intresset för trädgård och odling har ökat. Men flera vanliga prydnadsväxter klassas som invasiva arter som kan tränga undan andra växter och hota den biologiska mångfalden, varnar Naturvårdsverket. På listan finns bland annat vresros, blomsterlupin och….

News55 - 1 timme sedan

Kriget riskerar öka drogproduktionen i Ukraina

Produktionen av narkotika kan komma att öka i Ukraina till följd av den ryska invasionen, varnar FN i en ny rapport. Tidigare erfarenheter från konfliktområden ger vid handen att dessa ofta fungerar som en sorts "magneter" för framställning av syntetisk….

News55 - 1 timme sedan

Dave Grohl på scenen igen

Foo Fighters frontperson Dave Grohl har gjort sitt första offentliga uppträdande sedan bandets trummis Taylor Hawkins gick bort. Grohl dök upp som gästartist tillsammans med Bruce Springsteen, under Paul McCartneys spelning på festivalen Glastonbury i b….

News55 - 1 timme sedan

Drogproduktionen i Ukraina kan öka

Produktionen av narkotika kan komma att öka kraftigt i Ukraina till följd av den ryska invasionen, varnar FN i en ny rapport. Tidigare erfarenheter från konfliktområden ger vid handen att dessa ofta fungerar som en sorts "magneter" för framställning av….

News55 - 1 timme sedan

Två bostadshus nedbrunna i kraftiga bränder

En kraftig brand bröt under natten till måndagen ut i en större villa på Skaftö i Lysekils kommun. – Vi fick larm om att det brann på en altan och att det fanns spridningsrisk till själva boningshuset och innan vi kom fram spred det sig in i villan och….

News55 - 2 timmar sedan

Malmö diskriminerade inte autistisk elev

Malmö tingsrätt slår fast att skolan inte visste att pojken led av autism. Därför slipper kommunen betala 220 000 kronor som den nu 15-årige eleven krävt skolan på för otillräckligt stöd, rapporterar Sydsvenskan. Skolor måste ge elever stöd vid funktion….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.