ETF-marknaden > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 14:21

ETF-marknaden - 08 maj 21 kl. 18:59

ETF, ETN, ETP: Hur kan de hjälpa dig att få exponering mot i kryptovaluta?Du har kanske hört talas om ETF, ETN och ETP; men vad är dessa finansiella instrument? Hur kan de användas för att få exponering mot kryptovaluta? Här är några svar.
Vad är en ETF (börshandlad fond)?
ETF, eller börshandlade fonder, är korgar med aktier och/eller obligationer.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
ETF, ETN, ETP, Nasdaq, Europa, ETC, Lehman Brother, Custodian, Traded, ETPExchange Traded Note, ETNExchange Traded Fund, Etfvad, Skerstllda, Replikera,  nej, Bitcoin, Ethereum, Coin, Galaxy Bitcoin ETF, Bitcoin ETF, USA,  IGs ETF Screener, Bitcoin ETN, Eck Bitcoin ETN, Bitcoins, MVIS CryptoCompare Bitcoin VWAP Close Index, MVBTCV Index, Xetra, Det, Internetmäklare, DEGIRO, Avanza, Bitcoin ETP, BTCetc Exchange Traded Bitcoin, BTCE, Hanetf, Deutsche Boerse, BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto,  avanza, Cfder, CFD, Plus500, IG

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ETF, ETN, ETPHur kan de , hjälpadig att , få exponering mot i kryptovaluta

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 15 minuter sedan

SigmaStocks hjälper dig att månadsspara i aktier – helt automatiskt

Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier! Många är nog bekanta med automatiskt sparande i fonder, så kallade fondrobotar, men med denna världsunika spartjänst erbjuds nu en möjlighet att månadsspara i aktier – helt automatiskt – i en portfölj som skräddarsys efter dig och dina preferenser. Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj.

ETF-marknaden - 4 timmar sedan

SPYV ETF Emerging Markets Dividend Aristocrats

SPDR® S&P® Emerging Markets Dividend Aristocrats UCITS ETF (Dist) är en utdelande börshandlad fond. Denna handlas i euro på Xetra, men listas även på andra börser i Europa. Den har en förvaltningskostnad på 0,55 procent.

ETF-marknaden - 18 timmar sedan

Global Palladium Fund listar koppar och nickel ETC

Global Palladium Fund listade en fysiskt uppbackad koppar och nickel ETC i förra veckan. Till dags dato är detta världens enda fysiskt uppbackade börshandlade produkter för koppar respektive nickel. Båda dessa metaller är kritiska för att aktivera övergången till ren energi.

ETF-marknaden - 20 timmar sedan

Halvledarbristen Förklarade orsaker och effekter

Många investerare kan ha sett att termen “global chipbrist” tillskrivs en rad olika prestandafrågor i en mängd olika företag. En “chipbrist”, även kallad “halvledarbristen” eller “chip hunger”, är ett fenomen i den integrerade kretsindustrin när efterfrågan på kiselchips överstiger utbudet. Med den här artikeln försöker Leverage Shares ge en snabb översikt bakom halvledarbristen, detta fenomen och hur det påverkar några av de hetaste aktierna som ligger till grund för detta företags produkter.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

SOXX ETF för en satsning på halvledarföretag

iShares PHLX Semiconductor ETF (Nasdaq: SOXX ETF) satsar på halvledarföretag som är börsnoterade i USA. Denna ETF kommer med en förvaltningskostnad på 0,46 procent. Varför SOXX?

ETF-marknaden - Igår: 03:48

iClima Earth listar världens första ETF för decentraliserad förnybar energi

iClima Earths Gabriela Herculano pratar med Proactive London om noteringen av världens första ETF för decentraliserad förnybar energi, iClima Distributed Renewable Energy UCITS ETF (DGEN), på Londonbörsen den 14 juni. Fonden kommer att fokusera på företag bakom ökningen av förnybar produktion av distribuerad energi inklusive solpaneler och smarta mätare. Denna ETF kommer att spåra iClima Index för distribuerad förnybar energi som ger exponering för 50 företag i sju segment som är direkt relaterade till den växande affärsmodellen Distribuerad generation (”DER”).

ETF-marknaden - Igår: 16:50

XACT OMXS30 byter namn

XACT OMXS30 byter namn och får en hållbarhetsanpassning. Handelsbanken Fonder AB byter namn på XACT OMXS30 (UCITS ETF). Samtidigt byter denna börshandlad fond till ett index med hållbarhetskrav för de bolag som ingår i index.

ETF-marknaden - Igår: 16:01

SPYD ETF en europeisk ETF för amerikanska utdelningsaristokrater

SPDR® S&P® U.S. Dividend Aristocrats UCITS ETF (Dist) (SPYD ETF) med ISIN nummer IE00B6YX5D40 är en europeisk ETF för amerikanska utdelningsaristokrater som handlas på flera börser i Europa.

ETF-marknaden - I förrgår: 10:00

THD ETF, när du vill investera i thailändska aktier

iShares MSCI Thailand ETF (NYSEArca: THD) handlas i dollar och kommer med en förvaltningskostnad på 0,59 procent. Denna ETF investerar i större företag i Thailand. Varför THD?

ETF-marknaden - I förrgår: 19:00

Boeing: En stadig klättring i blå himmel

När det gäller flygindustrin kan detaljhandelsinvesterare förvänta sig ett duopol i det civila flygplanstillverkningsområdet. Boeing är det äldsta och förmodligen det mest historiska företaget som upptar detta utrymme. Men bristen på solida fakta eller en stadig rad innovativa produkter kan få vissa investerare att tro att detta inte är ett spännande utrymme att investera i.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.