Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 03 July, 02:22

Vimmerby Tidning - 25 maj 22 kl. 19:00

Ägaren: "Den största investeringen vi har gjort"Vimmerby campings storsatsning, en helt ny lekpark med pirat-tema, står från och med nu redo för lek..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÄgarenDen största , investeringenvi har gjort

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Antiislamisk ledare prejad av motorvägen

Ledaren för den antiislamiska gruppen Stoppa islamiseringen av Norge (Sian), Lars Thorsen, voltade med bilen efter att ha blivit prejad av en annan bil på motorvägen utanför Oslo..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Ricky Martin får kontaktförbud

Artisten Ricky Martin har fått kontaktförbud mot en person i Puerto Rico, som enligt lokala medier var en tidigare pojkvän till världsstjärnan..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Intresse för solel då kriget dragit upp elpriset

Oro i omvärlden har lett till högre elpriser och det är en anledning till att många är nyfikna på solel, enligt branschföreningen Svensk Solenergi. –Det är ett väldigt stort intresse och det späs på av det säkerhetspolitiska läget, säger vd Anna Werner..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Kriget drar upp solcellsintresset

Energimyndigheten tror att antalet installationer av solceller kan öka ännu mer än vad som redan skett som en följd av kriget i Ukraina och vinterns höga elpriser..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Rekord för avskogning i Brasilien

Avskogningen i brasilianska Amazonas har slagit nytt rekord under årets sex första månader, enligt Brasiliens nationella rymdforskningsinstitut (Inpe) som analyserar satellitbilder..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Båt på land står i lågor

En båt började brinna på lördagskvällen..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Kyrgios vinnare i grinig fajt: "Skaffa ny domare"

Det var hetsigt, gnälligt och tjurigt. Till slut skickade hetlevrade Nick Kyrgios ut världsfemman Stefanos Tsitsipas ur Wimbledon..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Debatt: Satsningar på vatten­verken krävs

Det är dyrt att sänka nivåerna av hälsofarliga PFAS-ämnen i dricksvatten..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Kula som dödade journalist ska undersökas i USA

I maj dödades den palestinsk-amerikanska journalisten Shireen Abu Akleh av en kula i huvudet i samband med en israelisk räd på ockuperade Västbanken. Nu ska kulan undersökas av experter i USA..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Hizbollah-drönare nedskjutna av Israel

Den israeliska militären meddelar i ett uttalande på lördagen att man har skjutit ner tre drönare som skickats upp av den libanesiska Hizbollahmilisen, och som var på väg mot ett gasfält i Medelhavet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.