SvD > Nyheter

Wednesday, 31 May, 18:54

SvD - 25 maj 22 kl. 18:36

Minst nio döda i bombdåd i Afghanistan
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Afghanistan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minst nio, dödai , bombdådi , Afghanistan

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

En man skjuten i Malmö

SvD - 45 minuter sedan

Maktlöshet efter skotten: ”Går inte att ta in”

En man dödades och en skottskadades i skottlossningen i Solna. När boende försökte stoppa den skadade mannens blödning kom flera män och sparkade honom i huvudet.”Det går inte att ta in”, säger Silar som bott i området i 13 år.

SvD - 1 timme sedan

Man skjuten i Malmö

SvD - 1 timme sedan

Expert: Ukraina kan ha gett ryssar drönarna

En drönarattack mot Moskva och upprepade attacker mot ryska gränsbyar. Den senaste tidens beskjutning på rysk mark har fått experter att spekulera i vem som ligger bakom.– Man kanske har försett en liten grupp ryska medborgare med drönare, säger överstelöjtnant Johan Huovinen..

SvD - 1 timme sedan

Stjärnans stöd till Djokovic: "Lever i en fri värld"

Den serbiske världsstjärnan Novak Djokovic har hamnat i blåsväder.Nu säger Elina Svitolina att Djokovic borde vara fri att ”säga sin åsikt.”– Jag försöker bara tänka på kämpaglöden som alla vi ukrainare har och hur ukrainare kämpar för sina värderingar, för sin frihet i Ukraina, säger hon..

SvD - 2 timmar sedan

Pehrson: Skolan bästa vaccinet mot utanförskap

L-ledaren Johan Pehrson vill göra upp med ”skärmflummet”.I sitt tal på Järvaveckan i Stockholm betonade han vikten av att unga klarar skolan för att inte hamna i utanförskap och kriminalitet..

SvD - 1 timme sedan

Därför ökar utlandsföddas sysselsättning

PODD | 31 maj. Handlar det om en framgångssaga? Finns mer kvar att göra?.

SvD - 1 timme sedan

Janne Andersson under hård press

Först ett test mot Nya Zeeland. Sedan allvar mot Österrike. En ödesmatch för landslaget – och förbundskaptenen Janne Andersson..

SvD - 1 timme sedan

Expert: Processen kan ännu gå i baklås

Erdogan har vunnit valet och Natomötet i Vilnius närmar sig. Frågan om Sveriges Natoansökan är åter på bordet – men processen kan när som helst ”gå i baklås”, säger tidigare Turkietsambassadören Michael Sahlin. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.