Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Saturday, 25 June, 00:39

Expressen Dina Pengar - 25 maj 22 kl. 17:44

Var tionde lastbil fuskar med avgasreningenUpp till en tiondel av Sveriges lastbilsstall misstänks fuska med avgasreningen.Fusket görs genom att låta en verkstad koppla förbi reningsutrustningen med hjälp av en särskild dosa som är såväl lättinköpt som laglig, visar en granskning av Aktuell Hållbarhet..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Sveriges, Aktuell Hållbarhet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var tionde, lastbil, fuskarmed , avgasreningen

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 10 minuter sedan

Kraftig uppgång på Wall Street

New York-börsens tre ledande index steg alla på fredagen. Därmed avslutades handelsveckan på plus, men det var blott andra gången på tre månader..

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Uppgifter: 900 SAS-piloter kan gå i strejk

Pilotförbunden i Norge varslar SAS om att ta ut samtliga medlemmar i strejk från och med onsdag, rapporterar norska medier.Om parterna inte kommer överens kan närmare 900 piloter från Sverige, Danmark och Norge lägga ned arbetet den 29 juni..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Rekorddyr mjölk ger högre glasspriser

Inflationen slår mot allt, även den av sommarsvensken älskade glassen.Enligt Matpriskollens snittpriser är exempelvis storsäljarna Magnum mandel från GB Glace i år 13 procent dyrare. Piggelin-priset har gått upp med 24 procent..

Expressen Dina Pengar - Igår: 00:32

Netflix sparkar 300 anställda

Netflix sparkade 300 anställda under torsdagen, de flesta i USA, rapporterar NBC News..

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:32

SAS varslar om lockout på Arlanda

SAS kommer att möta en eventuell pilotstrejk på Arlanda nästa vecka med lockout, rapporterar norska NRK..

Expressen Dina Pengar - Igår: 19:03

Tio kända krogarna får servera sprit igen

Det blev ett kort spritstopp för tio kända Stockholmskrogar i koncernen Brasseriegruppen.Förvaltningsrätten upphävde på torsdagen tills vidare beslutet att torrlägga krogarna, bara en dag efter det att socialnämnden i Stockholm dragit in deras alkoholtillstånd.– Vi lägger nu all kraft på att räta ut de missförstånd som ligger till grund för tillståndsenhetens beslut, säger koncernens vd Filip Güven..

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:15

Flygkaoset fortsätter – strejk i flera EU-länder

Inställda flyg, långa köer, personalbrist - påfrestningarna för resenärerna fortsätter när flera flygbolag i Europa varslar om strejk under sommarsemestern.Flygbolagen KLM och Air France att det kan uppemot månader att få fram säkerhetspersonal till flygplatsen Schiphol i Amsterdam, rapporterar AP..

Expressen Dina Pengar - Igår: 15:21

Jan Guillou tar strid mot Skatteverket om författarverkstad

Jan Guillou, 78, förlorade mot Skatteverket i förvaltningsrätten.Hans ”författarverkstad” – en villa som ägs av hans företag och används av honom själv – ska beskattas som en förmån.360 000 kronor i extra skatt och skattetillägg döms författaren att betala.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:00

Boprisfallet i Stockholm: Sjunker med tre procent

Prisnedgångarna på bostadsmarknaden har tagit fart.I maj sjönk bostadspriserna med 1,6 procent i Sverige – och med cirka 3 procent i Stockholm.Men mäklarhusen vill tona ner den negativa bilden.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 09:30

Ställ dina frågor till boendeekonomen

Räntorna är på väg upp och var femte bostad såldes i början av juni under utgångspris.Hur ska man tänka med lån och bostadsköp? Ställ dina frågor till SBAB:s boendeekonom Claudia Wörmann som svarar från klockan 10.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.