Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Thursday, 30 June, 00:47

Expressen Dina Pengar - 25 maj 22 kl. 17:26

Festen är över – bolånen kan snart kosta det dubblaFesten är över.Nu är det bara att ställa in sig på att allt kommer att bli dyrare – och den största smällen mot plånboken blir bolånen.Men som alltid finns det sätt att parera..
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Festenär över , bolånenkan snart , kostadet , dubbla

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Svajigt på New York-börsen

En något fladdrig New York-börs stängde onsdagen med små förändringar, men på slutet närmade sig de ledande indexen positiv mark..

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Ekonomer: Räkna med en dubbelhöjning av räntan

En dubbelhöjning väntas från Riksbanken på torsdag. Det tror de flesta ekonomer som TT har pratat med.Ett hårt slag för hushåll med små marginaler.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

H&M slår förväntningarna

För andra kvartalet i rad slår klädjätten H&M marknadens förväntningar. Vinsten före skatt landade på drygt 4,7 miljarder kronor..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Flygbolag strejkar i Europa i sommar

SAS-piloternas strejk sköts på tisdagsnatten upp – men hotet kvarstår.De är inte ensamma – runtom Europa varslar såväl personal på flyggiganter och lågprisalternativ om strejk mitt i sommarens rusningar.Här listas de planerade strejkerna..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Män sparar i aktier – kvinnor på räntelösa sparkonton

I oroliga tider håller svenskarna i sitt sparande. Men hur vi sparar skiljer sig åt, inte minst sett till kön. Medan männen satsar på aktier placerar kvinnor pengarna på räntelösa sparkonton.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Här blir det i genomsnitt 9 600 kronor dyrare att bo

Flera storbanker siar om en fördubbling av bolåneräntan det kommande året. För vissa hushåll kan det röra sig om en ökad kostnad med över 9 000 kronor – varje månad.✓ Tabell: Så mycket dyrare blir snitträntan i ditt län✓ Är det läge att binda räntan?

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Födda 1957 och senare går miste om lägre skatt på pension

Är du född 1957 och går i pension nästa år?Då får du betala högre skatt.Orsaken är de nya pensionsreglerna, som gör att det förhöjda grundavdraget skjuts upp.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:41

Tecken på lättnad i matpriser

Sedan Rysslands anfallskrig mot Ukraina inleddes har matpriserna skenat. Det har också funnits farhågor om brist på vete och solrosolja. Stigande vetepriser slår hårt mot världens fattiga länder..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:45

Nytt besked från Norge kring SAS

Norges näringsminister Jan Christian Vestre och den norska regeringen ska hålla en presskonferens klockan åtta i Oslo gällande flygbolaget SAS.Enligt pressinbjudan ska konferensen hållas gällande ”statens position i SAS”..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 18:42

Nytt kökaos på Arlanda – passkontroller drabbas

Kökaosen gäckar Arlanda.Efter stora problem med köer till säkerhetskontrollerna har problemet spritt sig till såväl bagageincheckningar som passkontroller.– Det är många som reser på sommaren och då kan det periodvis uppstå längre köer, uppger Ellen Laurin, presstalesperson hos Swedavia..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.