Regeringen > Nyheter

Sunday, 03 July, 01:39

Regeringen - 25 maj 22 kl. 17:08

Livsmedelsförsörjningen efter Rysslands invasion av Ukraina på EU-möteNär EU-ländernas jordbruks- och fiskeriministrar möttes i Bryssel den 24 maj stod ökande priser på och tillgången till livsmedel i fokus. Ministrarna fick en lägesuppdatering från EU-kommissionen och diskuterade sedan situationen och möjliga vägar framåt. Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg företrädde Sverige..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Rysslands, Ukraina, EU, Bryssel, Anna-Caren Sätherberg, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Livsmedelsförsörjningenefter , Rysslands, invasionav , Ukraina, EU-möte

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 16 timmar sedan

En översyn av beredskapen i arbetslivet

En särskild utredare ska föreslå en justerad arbetsrättslig beredskapslagstiftning, analysera behovet av anpassningar av arbetsmiljö- och arbetstidsregleringen samt ta ställning till skriftlighetskravet i medbestämmandelagen..

Regeringen - 16 timmar sedan

Regeringen tillsätter en utredning för att stärka beredskapen i arbetslivet

Sedan den nu gällande beredskapslagen utformades på 1980-talet har arbetsrätten och totalförsvaret genomgått stora förändringar. Regeringen tillsätter därför en utredning med uppdrag att se över hur väl den arbetsrättsliga beredskapsregleringen och bestämmelser i arbetslivet fyller sin funktion att stärka totalförsvaret..

Regeringen - Igår: 17:33

Anders Ygeman reser till Almedalen

Integrations- och migrationsminister Anders Ygeman besöker Almedalsveckan 3–5 juli för att delta i seminarier och samtal om bland annat migrationsfrågor och idrott..

Regeringen - Igår: 16:56

Ardalan Shekarabi till Almedalen

Söndag den 3 juli till onsdag den 6 juli deltar socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi i Almedalsveckan..

Regeringen - Igår: 15:06

Bostadsrättsregisterutredningen har överlämnat sitt betänkande

Den 1 juli tog bostadsminister Johan Danielsson emot betänkandet Ett register över alla bostadsrätter från den särskilde utredaren Bengt Kjellson. I betänkandet föreslås att ett statligt register över alla bostadsrätter inrättas, både för bostäder och lokaler. Lantmäteriet föreslås som ansvarig myndighet..

Regeringen - Igår: 14:56

En utvecklad öppen fritidsverksamhet för ungdomar

En särskild utredare ska inhämta kunskap om och analysera den öppna fritidsverksamheten för ungdomar med syftet att identifiera hur den kan utvecklas för att bli en mer tillgänglig och jämlik verksamhet med hög kvalitet. Därtill ska utredaren särskilt analysera om den öppna fritidsverksamheten för ungdomar kan inkluderas i det övergripande brotts- och våldsförebyggande arbetet..

Regeringen - Igår: 15:00

Regeringen tillsätter utredning om den öppna fritidsverksamheten för ungdomar

En meningsfull fritid för barn och unga behövs för att minska och motverka segregation. Regeringen har utsett en särskild utredare som ska undersöka hur den öppna fritidsverksamheten för ungdomar kan utvecklas och om den kan vara relevant i brotts- och våldsförebyggande arbete. MUCF får också uppdrag att stödja kommuner i att öka ungas deltagande i demokratin..

Regeringen - Igår: 14:21

Subventionering av barns speciallivsmedel ses över

Regeringen ger en särskild utredare i uppdrag att se över regleringen av subvention av speciallivsmedel till barn. Det nuvarande systemet har i stort inte förändrats sedan slutet av 1970-talet och ett syfte med uppdraget är att modernisera regleringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.