DI > Ekonomi

Thursday, 30 June, 00:23

DI - 25 maj 22 kl. 16:58

Damberg vill begrava 3:12-krutdurken inför valet
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dambergvill , begrava, 3:12-krutdurkeninför , valet

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Företagen förbereder sig för tuffa tider: ”En ny kris”

Företagare i huvudstadsregionen förbereder sig för tuffare tider. Sju av tio ser kostnaderna öka brant. I spåren av det viker lönsamheten nedåt..

DI - 2 timmar sedan

Turkiet kräver utlämning av 33 personer

Turkiet kräver att 33 personer, som beskrivs som ”terrormisstänkta” utlämnas från Sverige och Finland. Det ska hanteras med ”noggrant arbete från våra myndigheter”, svarar statsministern..

DI - 2 timmar sedan

Svänging dag på Wall Street – Bed Bath & Beyond rasade

New York-börsen stod för en svängig onsdag där de ledande indexen stängde runt nollstrecket. Kryssningsresebolagen rasade i spåren av en sänkt rekommendation.  Energisektorn backade mest med flera oljebolag i botten.

DI - 2 timmar sedan

Vart femte byggbolag inte kreditvärdigt: ”Risken stiger”

Byggbolag toppar återigen listan över månadens största konkurser. En femtedel av företagen i branschen är inte kreditvärdiga, vilket eldar på konkursrisken.  ”Byggbranschens utveckling är oroande eftersom den påverkar så många andra branscher i kedjan”, säger Henrik Jacobsson, vd Creditsafe.

DI - 2 timmar sedan

Företrädesemissionen i Pierce fulltecknades

Pierces företrädesemission om 347 miljoner kronor fulltecknades. Teckningen med och utan stöd av teckningsrätter uppgick till 99 procent av nyemissionen och garanten Procuritas tog resterande del utöver halva sin pro rata-andel på runt 16 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Målning av Strindberg klubbad för rekordpris

Strindbergmålningen ”Våg V” har köpts för rekordpriset 83 miljoner kronor. Det är därmed det dyraste svenska konstverk som någonsin sålts på auktion..

DI - 3 timmar sedan

Aegirbios emission tecknades till 80 procent

Aegirbios förträdesemission tecknades av, med och utan stöd av teckningsrätter, till drygt 26 Mkr, motsvarande 52,1 procent. Resterande del upp till 80 procent av emissionsteckning, motsvarande 14,1 Mkr, har tecknats av garanter i enlighet med ingångna garantiåtaganden. Bolaget tillförs därmed cirka 40 Mkr före emissionskostnader..

DI - 3 timmar sedan

Varning för fortsatt turbulens i utbombat tillgångsslag

Turbulensen på marknaden på företagsobligationer kan både fortsätta och förvärras.  Det finns också en risk för att nedgången inte speglas fullt ut när svenska fonder sätter sina NAV-kurser, varnar en bedömare. På lite sikt ser flera experter däremot köplägen i det utbombade tillgångsslaget..

DI - 3 timmar sedan

Aegirbios emission tecknades till 52 procent

Aegirbios förträdesemission tecknades av, med och utan stöd av teckningsrätter, till drygt 26 Mkr, motsvarande 52,1 procent. 14,1 Mkr har tecknats av garanter i enlighet med ingångna garantiåtaganden. Bolaget tillförs därmed cirka 40 Mkr före emissionskostnader..

DI - 3 timmar sedan

Fortums dotterbolag Uniper vinstvarnar – igen

Det tyska energibolaget Uniper vinstvarnar för andra gången i år. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på onsdagskvällen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.