DI > Ekonomi

Saturday, 02 July, 22:22

DI - 25 maj 22 kl. 16:25

Uppåt på Wall Street – klädtillverkare stiger
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på Wall, Street, klädtillverkare, stiger

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Kraftig inbromsning på fritidshusmarknaden

Efter en intensiv köpyra under pandemin börjar marknaden för fritidshus nu sakta in, med ett kraftigt antal minskade affärer och befarade prisfall.  ”Med tanke på den extrema prisuppgången på fritidshus tror jag att vi kan förvänta oss en klar nedgång”, säger Johan Engström, vice vd på Fastighetsbyrån..

DI - 1 timme sedan

Utredning av kompensation för vissa barkborreangrepp

Två myndigheter får i uppdrag att utreda eventuella ytterligare åtgärder för att bekämpa granbarkborren även i skyddade områden. De ska även se över om en statlig kompensation ska införas för skador som tydligt kan kopplas till spridning av granbarkborre från skyddade områden..

DI - 2 timmar sedan

Sonens död gav idé för bättre vård: ”Jag har lovat honom det”

Den kris det innebär att förlora ett barn är omöjlig att förstå för den som inte drabbats själv. Taxichauffören, musikern och författaren Michael Kaufmann och hans familj försöker vända den avgrundsdjupa sorgen till något positivt och är i färd med att skapa ett nytt sätt för hur läkare världen över kommunicerar med varandra i akuta och komplicerade vårdfall. .

DI - 2 timmar sedan

Stopp i europeiska hamnar – Ikea-möbler staplas på hög

Containrar med Ikea-möbler, färdiga fordon och viktiga bilkomponenter staplas på enorma högar i flera europeiska hamnar, rapporterar CNBC. Orsaken är strejkande hamnpersonal i Tyskland och i Nederländerna som nu riskerar att proppa igen Europas största hamnar. Dessutom har en brist på tomma containrar uppstått vilket kan pressa upp priserna och elda på inflationen ytterligare, menar nyhetssajten.

DI - 2 timmar sedan

Tesla levererade 254.695 bilar andra kvartalet

Elbilstillverkaren Tesla rapporterar en försäljning av 254.695 bilar och en produktion på 258.580 bilar för det andra kvartalet 2022.

DI - 4 timmar sedan

Danska regeringen fälls inte – men höstval krävs

Den danska regeringen med statsminister Mette Frederiksen (S) i spetsen sitter tills vidare kvar vid makten. Men då krävs att hon utlyser ett folketingsval..

DI - 4 timmar sedan

Pensionsmyndigheten lägger locket på om miljardkravet till Swedbank

Pensionsmyndigheten vill inte förklara sitt krav mot Swedbank på 4 miljarder kronor – varken hur beloppet beräknats eller vilken grund myndigheten anser sig ha för det. Pensionsmyndigheten hälsar dock att man ”ser fram emot fortsatt dialog med banken”..

DI - 5 timmar sedan

C vill avskaffa förstärkta amorteringskrav – Lööf: ”Är orimligt nu”

Centerpartiet föreslår att avskaffa det förstärkta amorteringskravet på bolån, rapporterar SR Ekot. Detta till följd av det nya ränteläget och ökade levnadskostnader för hushållen. .

DI - 5 timmar sedan

C vill avskaffa amorteringskrav – Lööf: ”Är orimligt nu”

Centerpartiet föreslår att avskaffa det förstärkta amorteringskravet på bolån, rapporterar SR Ekot. Detta till följd av det nya ränteläget och ökade levnadskostnader. .

DI - 6 timmar sedan

Akut torka hotar ge matkris – vatten ransoneras i Milano: ”Jag är orolig”

FLORENS. Inget regn och extrem värme. Nu gör den svåra torkan i Italien att skördarna hotas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.