Resume > Ekonomi

Friday, 01 July, 21:25

Resume - 25 maj 22 kl. 13:20

Marknadschefen, guldäggsvinnaren och kreativa chefen som hamnade i kylan: ”Går snabbt att bli nedbruten”När hundratals ansökningar inte ledde till några intervjuer insåg Björn Colliander, Annika Öhrner Lindén och Claes att kommunikationsbranschen är hård mot de som är äldre. ”När man blir konstant avvisad tappar man orken. Det går inte att intala sig själv att man är duktig och har ett värde på arbetsmarknaden när det inte finns någon hård fakta som bevisar det.”.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Björn Colliander, Öhrner Lindén, Claes

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Resume

Resume - 6 timmar sedan

Spinn vänder negativa trenden efter ägarbytet

Spinns nya ägare vänder negativa trenden, visar senaste årsredovisningen. För första gången sedan 2016 gör byrån en utdelning..

Resume - 7 timmar sedan

Klimatberäkningar får inte bli till en tävling – dags för en branschstandard

Precis som vi har en gemensam valuta för mediemätning måste branschen hitta ett gemensamt sätt att beräkna kampanjers klimatavtryck. ”Om alla mäter olika kommer leder det enbart till förvirring för annonsörer och medieplanerare”, det skriver mediestrategen Andreas Granath..

Resume - 8 timmar sedan

Jakten på historien bakom hur Lunarstorms gamla Guldäggsplakett hamnade på Pantbanken: ”Trodde inte att det var sant”

Det finns fynd – och så finns det fynd. När David Lind fick syn på ett skimrande ägg från 2003 på Pantbankens auktion slog han till direkt. Men vad gjorde Lunarstorms gamla Guldäggsplakett där?

Resume - 8 timmar sedan

Bolåneutmanaren anlitar Söderhavet

Under sommaren och hösten kommer Söderhavet att ta fram Hypotekets nya varumärkes- och designplattform..

Resume - 9 timmar sedan

Molly Sandén på bioduken tillsammans med Nivea

Under 2021 inledde Nivea ett samarbete tillsammans med Molly Sandén i kampanjen ”För alla livets sidor”. Nu fortsätter ambassadörskapet under 2022, där kampanjen bland annat kommer lyfta vardagens kontraster, såväl höjdpunkter som utmaningar..

Resume - 10 timmar sedan

Pool vann uppdraget att marknadsföra Italien

Pool vann upphandlingen med Italienska turistbyrån. Nu ska byrån marknadsföra Italien i de nordiska länderna..

Resume - 10 timmar sedan

Medietränare, se hit!

Visst vore det uppfriskande om en enda medietränare där ute slutade stöpa landets makthavare i en och samma förljugna form, skriver Resumés chefredaktör Yasmine Winberg..

Resume - 10 timmar sedan

H&M tar ställning för LGBTQIA+ communityn i ny kampanj

Är det verkligen blodsband och DNA som definierar en familj? För att visa att en familj kan baseras på emotionella band såväl som biologiska, uppdaterar H&M en av de mest konservativa symbolerna för den traditionella familjen – familjeträdet..

Resume - 13 timmar sedan

Metachef larmar om tuffa tider för riktad annonsering: ”Måste prioritera hänsynslöst”

Metas produktchef är oroad över hur integritetsskyddet kommer påverka intäkterna, Publicis släpper siffror över personalens mångfald och Tiktok anklagas för att läcka känslig data om amerikanska användare. Det är några av nyheterna i morgonsvepet..

Resume - Igår: 15:27

Här öppnar Ikea mitt i smeten: ”Vi ville ge ett nytt intryck av varumärket”

Mycket är nytt när Ikea slår upp portarna mitt i city, marknadsföringen med bland annat influencers, platsen för varuhuset och produktoptimeringen. Men är Stockholm city verkligen en optimal plats för Ikea? – Ja, menar möbeljätten själva.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.