Expressen > Kultur

Wednesday, 23 June, 03:45

Expressen - 08 maj 21 kl. 17:00

Säg inte att detta är slutet, Elsie JohanssonÄr ”Bladet från munnen” verkligen Elsie Johanssons sista bok? Nina Lekander hoppas att författaren kommer på bättre tankar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Johansson, Bladet, Elsie Johanssons, Lekander

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säginte att detta är , slutet, Elsie, Johansson

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 timmar sedan

"Jag finns inte till för att bekämpa rikedom"

Den 3 juni var det inte många som trodde att Stefan Löfvens regering skulle falla. Jens Liljestrand träffade då Annie Lööf, Centerpartiets partiledare, för ett kritiskt samtal om ideologi, värderingar och hennes roll i svensk politik. 18 dagar senare var kollapsen ett faktum.

Expressen - 14 timmar sedan

Kampen för hyresrätter förs över hela Europa

Det är ingen slump att just bostadsfrågan står i centrum för regeringskrisen.Dan Hallemar ser tillbaka på de senaste hundra årens bostadspolitik..

Expressen - 20 timmar sedan

Ni använder Bibeln som ett smörgåsbord

Jonas Gardell sätter punkt för debatten om homosexuellas inkludering i frikyrkan, som inleddes med hans öppna brev till pastor Stefan Swärd..

Expressen - 22 timmar sedan

Har tyskarna knäckt fotbollskoden?

”Att segra är banalt” är en brevväxling om fotboll mellan Carl Johan De Geer och Johanna Frändén. Dan Hallemar läser en dialog som är lekfull och sökande.  .

Expressen - Igår: 16:30

De säger att porren gör kvinnorna fria

SVT Edit tar ett grepp om appen Onlyfans och den nya normaliseringen av porr i en ny dokumentär.Valerie Kyeyune Backström ser ”Pornfluencers” misslyckas med sitt försök att avglorifiera sexindustrin..

Expressen - Igår: 14:00

Fem dikter Norlén kan läsa för att lösa krisen

Om den rådande regeringskrisen går över i talmansrunda kan talmannen Andreas Norlén, vida känd för sina poetiska intressen, än en gång hamna i den svenska politikens centrum. Victor Malm griper in och ger honom fem populistiska förslag som kan rädda den politiska sommaren från fullständig kris. .

Expressen - Igår: 05:45

Precis detta vill jag ge mitt barn

En äventyrsfärd till fjället utgör grunden till ”Den sista utposten”.Therese Bohman avnjuter en sinnlig bilderbok med existentiell tyngd..

Expressen - Igår: 05:45

Epa-traktorer och sprit drar henne från bästisen

Efter den hyllade debuten byter Elin Persson både ämne, miljö och ton i uppföljaren ”Det är någonting som drar i mig”.Johanna Lindbäck önskar att det kunde vara lite mindre fint och i stället bli farligt och bränna till på riktigt..

Expressen - I förrgår: 16:00

Konstvärlden är full av kindpussar och nepotism

Ashik Zaman hävdar att konstkritiken präglas av en tystnadskultur.Jesper Strömbäck Eklund fortsätter debatten, och tycker vi borde rikta blicken mot konstskolorna..

Expressen - I förrgår: 07:15

Kinas industri med adoptivbarn säger allt

Barn stals från sina föräldrar och adopterades till Sverige. DN:s granskning av hur den tidigare ettbarnspolitiken i Kina skapade ett lukrativt överflöd av spädbarn – mest flickor – blottar det hjärta av sten som varje diktatur styrs av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.